Pikkutytön katoaminen sai onnellisen päätöksen: koiranpentu tarinan sankarina

17.08.2014 14:15 - Susanna Karttunen

Koiranpentu pelasti Siperian metsään 11 päiväksi eksyneen pikkutytön. Pelastusviranomaiset uskovat tytön selviytyneen vaaroista ja ruoatta olemisesta juuri tämän pienen karvaturrinsa avulla.

3-vuotias Larina Chikitova eksyi siperialaiseen metsään 11 päivän ajaksi. Alue, jonne hän eksyi, on tunnettu kylmyydestään sekä suurista karhu- ja susikannoistaan. Mukana olevan koirapentunsa avulla Larina onnistui kuitenkin pysymään turvassa ja lämpimänä. Pieni koira oli auttanut tytön nukkumaan turvalliseen ruohon peittämään koloon, josta jopa pelastajien oli vaikea löytää häntä.

Larina oli lähtenyt vaeltelemaan metsään etsien isäänsä, joka oli lähtenyt palonsammutustehtäviin syrjäiselle seudulle. Huonon puhelinkentän vuoksi tytön isä ja äiti eivät voineet olla yhteyksissä keskenään ja Larinan katoaminen huomattiin vasta neljä päivää myöhemmin.

Pelastajat pysyivät toiveikkaina, koska tiesivät koiranpennun olevan tytön mukana ja toivoivat sen pystyvän auttamaan tätä selviytymään. Etsijät näkivät matkan varrella monia karhuja, ennen kuin lopulta löysivät Larinan.

Tyttö oli löydettäessä erittäin laiha ja hänellä oli hyttysenpuremia ympäri kehoa. Hänen jalkansa olivat myös ruhjeilla. Larina muistaa kaiken tapahtuneesta ja etenkin sen, miten koira huolehti hänestä.

Koska tytön katoamisen raportointi kesti jopa neljä päivää, sosiaaliviranomaiset yrittävät selvittää, liittykö tapaukseen heitteillejättörikettä.

Uutisoimme aiemmin sankarikoirasta, joka pelasti emäntänsä. Lue artikkeli täältä.

Lähde: New York Post

Kilpailut

Uusimmat