Pysäyttävä viesti leviää netissä: "Luuletko, ettei kukaan kaipaisi sinua, jos kuolisit?"

01.09.2015 21:45 - Rea Tallgren

Mielenterveyssivustolle jätetty viesti saa ajattelemaan, että koskaan ei pitäisi olla liian myöhäistä. 

Nimettömänä pysyttelevän kirjoittajan mielenterveyssivustolle jätettyä viestiä on jaettu lukemattomia kertoa internetissä sen päädyttyä myös suositulle Tumblr-sivulle. Suomensimme pysäyttävän viestin alle. 

"Kukaan ei kaipaisi minua, minun olisi parempi olla kuollut

Työskentelin aikaisemmin hyväntekeväisyysjärjestössä, jonka tarkoitus oli ehkäistä itsemurhia. Jokaikinen kuukausi sama mies lahjoitti rahaa organisaatiollemme. Joka kuukausi sama summa, samana päivänä - ja hän oli tehnyt sitä neljän vuoden ajan. Se oli minusta aina erikoista, kunnes erään kerran mies oli liittänyt mukaan lyhyen viestin. Siinä luki: "Noahille. Toivoo, isä."

Ymmärsin, että hän lahjoitti joka kuukausi lapsilisän, joka olisi kuulunut hänen itsemurhan tehneelle lapselleen. 

Voin luvata sinulle, Noah, että vanhempasi kaipaavat sinua loppuelämänsä ajan."

Viesti on saanut ihmiset kommentoimaan liikuttavasti. Eräs käyttäjä summaa hyvin sen, mitä elämän mustimpinakin hetkinä olisi hyvä muistaa: 

"Maailmassa on AINA ihmisiä, jotka rakastavat sinua. Ja tulevat rakastamaan sinua loppuikänsä - mitä ikinä tapahtuukaan."


Koomikko ja Oscar-voittaja Robin Williams teki itsemurhan noin vuosi sitten. Tuolloin kerroimme erään bloggaajan nostaneen esiin tärkeän aiheen kuoleman otsikoinnista. Hänen mukaansa syvää masennusta sairastanut Williams ei tappanut itseään - sen teki hänen sairautensa. Lue tuo artikkeli tästä

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat