Retkeilijä näki yli 600 metrin pudotuksen vieressä konttaavan vauvan - kuva leviää netissä

17.09.2014 19:31 - Senni Loikala

Norjalainen retkeilijä kauhistui nähtyään ilman aikuisen tukea yli 600 metrin pudotuksen vieressä kontanneen vauvan. Kuva tilanteesta leviää netissä. Mitä mieltä sinä olet sen vaarallisuudesta?

Retkeilemässä ollut Fred Sirevag ällistyi turistien suosimalla Preikestolenin kallionjyrkänteellä Norjassa. Se ei johtunut edessä avautuvasta upeasta maisemasta, vaan reunan lähellä olleesta neljän aikuisen ja pienen vauvan seurueesta. Pienokainen nimittäin konttasi aivan noin 605 metrin pudotuksen vieressä ilman, että kukaan piti hänestä kiinni.

Yksi aikuisista otti vauvasta valokuvaa, ja kaksi muuta tarkkailivat lasta pienen etäisyyden päästä. Sirevagin mukaan tilanne näytti siltä, että vauvalla olisi ollut mahdollisuus pudota.

- Siinä on suora pudotus. Ei tee mieli mennä liian lähelle, koska se on aika pelottavaa. Olisit kuollut, jos putoisit sieltä alas, kuvailee Sirevag kallionjyrkännettä Metro UK -lehdelle.

Nyt retkeilijän ottama kuva leviää netissä. Mitä mieltä sinä olet tilanteen vaarallisuudesta? Pääset katsomaan kuvan täältä.

Lue myös: Matkalla maailmalle? Katso vinkit, joiden avulla pysyt turvassa

Lähde: Herald Sun

Kilpailut

Uusimmat