Rintasyöpää sairastavan äidin imetyskuva kuohuttaa netissä - pystytkö katsomaan itkemättä?

29.04.2015 19:00 - Senni Loikala

Valokuvaaja Kate Murray on ikuistanut tuoreen äidin ja vastasyntyneen lapsen yhteisen hetken kuvaan, josta välittyy voimakkaita tunteita.

Netissä leviää koskettava valokuva tuoreesta äidistä, joka imettää vastasyntynyttä poikaansa. Poikkeavan otoksesta tekee se, että kuvan nainen sairastaa rintasyöpää. Hänellä todettiin kolmannen asteen rintasyöpä raskauden puolivälissä, minkä jälkeen aloitettiin kemoterapiahoidot. Naisen vasen rinta poistettiin ennen synnytystä.

Kuvassa poikavauva on äitinsä rinnalla, joka pitää kättä kasvoillaan. Hän itkee.

Erityisen hetken tallentanut valokuvaaja Kate Murray julkaisi kuvan Facebook-sivullaan perjantaina. Se sai nopeasti yli 100 000 jakoa ja tuhansia kommentteja. Murray kirjoitti kuvan yhteudessä näin:

"Poikavauva syntyi valmiina todistamaan sitä voimakkuutta, jonka hän oli perinyt vahvalta äidiltään. Hän makasi hänen jäljellä olevalla rinnallaan aivan itse ja huone täyttyi niin monenlaisista tunteista. Imettämisessä on kyse pyhästä yhteydestä, ja tämä tapaus sai sydämeni särkymään että sulamaan samanaikaisesti. Minua on siunattu sillä, että sain tavata ja tutustua tähän naiseen ja hänen perheeseensä, ja oli suuri kunnia, kun hän pyysi minua dokumentoimaan nämä arvokkaat hetket."

Vaikka Facebook-sivu on sittemmin poistettu käytöstä, pääset katsomaan palan kurkkuun tuovan kuvan täältä.

Lue myös: Kaunistelemattomat kuvat rintasyöpäpotilaasta herkistävät - tätä on todellisuus

Lähde: Yahoo!

Kilpailut

Uusimmat