Saikulla 35 vuotta: Italialaismies keksi mitä erikoisempia tekosyitä välttääksen työnteon

22.10.2014 17:58 - Susanna Karttunen

Italialainen mies päätti uransa alkupuolella, ettei työelämän raataminen ollut häntä varten. Leppoisan elämän saamiseksi hän keksi mitä erilaisempia tapoja välttääkseen töihin menemisen.

Kaivostyöläinen Carlo Cani päätti uransa alkuvuosina, ettei aikoisi raataa koko elämäänsä. Hän väitti lääkäreille, ettei voisi enää tehdä työtään ahtaanpaikankammonsa vuoksi ja sai sairauslomaa, joka aina vain jatkuessaan kesti noin 35 vuotta.

Italialaismies myöntää tehneensä kaikkensa välttääkseen työpäivät Sardiniassa sijaitsevassa kaivoksessa. Nyt 60-vuotias eläkeläinen onnistui viettämään leppoisan elämänsä sairaustuista nauttien paitsi työtä välttelevän asenteensa myös auttavaisten lääkäreiden vuoksi.

Cani kertoo teeskennelleensä vuosien mittaan kärsivänsä liudasta mitä erilaisempia tauteja aina amnesiasta peräpukamiin. Jos mikään muu ei auttanut, mies esitti humalaista, jotta hänet lähetettäisiin kotiin.

Uutisoimme aiemmin miehestä, jolle määrättiin sairauslomaa sen jälkeen, kun alkoi tyttöystävänsä raskauteen samaistuen kärsiä aamupahoinvoinnista. Artikkeliin pääset tästä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat