Suomalaismiehen kirjoitus naisten pukeutumisesta suututtaa netissä: "Kysyikö joku mielipidettäsi?"

25.05.2015 07:45 - Rea Tallgren

Not Like Other Boys -blogin kirjoittajan kirjoitus legginseistä on saanut nettikansan innostumaan. Mielipiteitä kirjoituksella on sekä puolesta että vastaan. Eniten äänessä ovat kirjoittajan itsensä mukaan ne, jotka ovat kirjoituksesta mielensä pahoittaneet.

Not Like Other Boys -blogin kirjoittaja on päälle kolmekymppinen stailistimies Tampereelta. Omien sanojensa mukaan hän "rakastaa pukea ihmiset kauniisiin vaatteisiin, vartalotyypin mukaan" sekä on "suorapuheinen ja onnellinen".

Nyt suorapuheisuus on saanut miehen ongelmiin. Hänen tuoretta kirjoitustaan "Legginsit eivät ole housut!" on luettu kymmeniä tuhansia kertoja.

"Ymmärrän legginsien helppouden ja sen ettei reidet hankaa yhteen, mutta mielestäni silti ne eivät ole housut. Ne eivät myöskään sovi esimerkiksi mekon kanssa häihin (tätä näkee todella usein varsinkin suomalaisissa tv-reality ohjelmissa) koska ne ovat normaalisti arkikäytössä eivätkä täten sovi juhlapukeutumiseen. Urheiluun legginsit sopivat loistavasti, mutteivat siltikään ole housut. Tätä en voi tarpeeksi toistaa, legginsit eivät ole housut." hän muun muassa sanoo kirjoituksessaan.

Omien sanojensa mukaan hän on kerännyt artikkeliin kuvia, jotka "tukevat hänen kantaansa". Niissä esiintyy naisia, joilla vilkkuu alushousut legginsien tai sukkahousujen läpi.

Blogikirjoitus on saanut monet pahoittamaan mielensä. Kommentteja sen alla on lukemattomia. Suuressa osassa niistä sanotaan, että kenelläkään ei ole oikeutta sanoa, miten toiset saavat pukeutua.

"Jos et tykkää niin älä pukeudu niin. Saat jopa sanoa omassa blogissasi, että ne eivät sinun mielestäsi näytä hyvältä vaikkei varmasti kukaan kuvien henkilöistä ole mielipidettäsi pyytänyt. Mutta älä pliis väitä, että nuo kuvat automaattisesti tukevat sun kantaasi. Niissä on eri kokoisia ihmisiä pukeutuneena niin kuin ne on todennäköisesti itse halunnut pukeutua. Ja se on niiden oikeus." kommentoi eräs.

"Annetaan kaikkien kukkien kukkia ja jokaisen itse huolehtia omasta pukeutumisestaan jooko? Yleensä eivät legginsit omaan tyyliin ole kuuluneet, mutta taidanpa ihan piruuttani blogisi inspiroimana sellaiset hankkia." myötäilee toinen.

Myös bloggaaja itse on yllättynyt siitä, kuinka vahvasti leggins-kirjoitukseen on otettu kantaa.

"Itseäni on lähinnä ihmetyttänyt se järkyttävä paskan määrä mikä kaatuu noinkin olemattoman postauksen tekijän niskaan. Haukutaan vähä-älyiseksi apinaksi jne ja vain koska uskalsin kirjoittaa omassa blogissani asiasta josta nyt en satu pitämään muodin maailmassa. Jos kirjoitan crocseista samanlaisen niin naulitaanko mut ristillä?" hän kirjoittaa muutama päivä leggins-tekstin julkaisemisen jälkeen.

Lue leggins-kirjoitus tästä.

Eri mieltä kirjoittajan kanssa ovat esimerkiksi Radio Cityn pojat. He kertoivat aiemmin mielipiteensä siitä, mitä mieltä ovat legginseistä housuina. Lue tuo juttu tästä.

Lähde: Not Like Other Boys -blogi

The Voice ja Radio City kuuluvat SBS Discovery Radioon.

Kilpailut

Uusimmat