Tosielämän Ken-nukke läpikäynyt jo 191 kauneusleikkausta - katso kuvagalleria

30.05.2015 15:15 - Rea Tallgren

Joskus itsensä muokkaamisesta tulee pakkomielle - tai kauniimmin sanottuna "taidemuoto". Näin on käynyt amerikkalaiselle Justin Jedlicalle, jota ei tunnista enää samaksi mieheksi, joka hän nuoremapana oli.

Justin Jedlica haaveili nuorempana rikkaasta elämästä. Hän seurasi kiihkeästi julkkisten elämää ja päätti, että tullakseen rikkaaksi, olisi hyvä näyttää rikkaalta. Miehen mielestä tie rikkaaseen ulkonäköön löytyi kirurginveitsen alta.

Nyt, 34-vuotiaana, Jedlica on läpikäynyt 191 kauneusleikkausta. Miehelle on laitettu niin rinta- , olkapää- kuin hauis-implantitkin. Tuoreimpana Jedlicalle on laitettu selkäimplantit. Niillä hän pyrki saamaan niin sanotut "siivet" selkäänsä, eli korostaa yläselkänsä lihaksia ja luita.


Lisäksi hänen nenäänsä on leikattu viisi kertaa, hänen kasvojaan on kohotettu ja hänen huuliaan on muokattu.


Jedlica pitää itseään taideteoksena. Hän haluaa muokata itsestään niin täydellisen kuin suinkin voi. Usein häntä kutsutaankin eläväksi Ken-nukeksi, mies kun pitää Barbien miesystävää omana ulkonäöllisenä esikuvanaan.


Jedlican lähipiiriin kuuluu monia ihmisiä, jotka ovat ulkonäöstä päätelleen viihtyneet kirurgin veitsen alla. Mies tekeekin työtä kauneuskirurgia-konsulttina.


Lue myös: Isoäiti leikkeli itsensä nuoremman näköiseksi - hankki muun muassa "designer-vaginan"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat