Valokuvaaja toivoo ikuistaneensa Loch Nessin hirviön - katso kuva

12.09.2014 13:40 - Susanna Karttunen

Luontokuvia ottamassa ollut valokuvaaja nappasi kummallisen kuvan, jossa näyttää hämmästyttävästi esiintyvän maailmankuulu taruhirviö.

Pohjois-Englannissa kuvaamassa ollut lontoolainen valokuvaaja toivoo ikuistaneensa Long Nessin hirviön yli 200 kilometriä olennon perinteisenä pidetyltä kotipaikalta.

Ellie Williams nappasi upean kuvan Windermere-järven rannalla sattumalta. Nainen oli asettanut jalustaan kiinnitetyn kameran ottamaan automaattisesti kuvia pitkin päivää.

Kun nainen selaili kuvia jälkeenpäin, huomasi hän yhdessä kuvassa olevan varsin hämmästyttävä asia. Vedestä näyttää nousevan mikä muukaan kuin maailmankuulu Loch Nessin hirviö.

Luontokuvia järven rannalla ottanut Williams yrittää pähkäillä, mikä kuvassa näkyvä olento oikein on. Aluksi hän epäili otuksen olevan joutsen tai hanhi.

- Olen avoinna ehdotuksille siitä, mikä olento voisi olla. Olen vain iloinen, että kamerani oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan, Williams kertoo.

Erilaisia havaintoja Skotlannin Loch Ness järvessä asuvasta järvihirviöstä on väitetty tehneen jo vuosituhansien ajan. Vakuuttavia todisteita olennon olemassaolosta ei kuitenkaan ole saatu.

Williamsin ottaman kuvan voit katsoa täältä.

Uutisoimme aiemmin satelliittikuvista, joissa näyttää näkyvän Loch Nessin hirviö. Artikkeliin pääset tästä.

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat