Helppo kikka estää avokadoa tummumasta
Avokado on monille mieluisa herkku, jota syödään nykyään ehkä jopa enemmän kuin ennen, eikä ihme. Avokado on nimittäin täynnä terveellisiä rasvoja sekä kaliumia. Yksi ikävä puoli siinä on se, että puolikas avokado tummuu jääkaapissa suunnattoman nopeasti. Onneksi on kuitenkin olemassa helppo niksi tummumisen ehkäisemiseksi.
Viipaloi pieni pala sipulia muoviastiaan. Heitä puolikas avokado sipuleiden päälle niin, että kuori koskettaa sipulia. Heitä kansi purkin päälle ja laita rasia jääkaappiin. Seuraavana päivänä voit nauttia kauniin värisestä avokadosta tumman sijaan. Syynä on se, että sipulin vapauttamat rikkikaasut auttaa lopettamaan hapettumisprosessin, joka tekee avokadosta tumman.
Aiemmin olemme uutisoineet maukkaista supervälipaloista. Ohjeet herkkuihin löydät täältä.
Lähde: Women´s Health