Maukkaita kesäruokia nopeasti ja helposti - 3 kokeilemisen arvoista ohjetta

23.07.2014 15:00 - Reija Saarinen

Kesällä kokkaamiseen ei kannata käyttää liikaa aikaa, sillä maittavaa sapuskaa saa myös nopeasti ja helposti.

Kesällä keittiön kuumuudessa ei välttämättä kannata viettää suunnattoman paljon aikaa. Onneksi herkullisia aterioita voi kokata myös nopeasti ja mikä parasta, helposti. Alla kolme herkullista ohjetta, joiden avulla jokainen voi valmistaa itselleen maittavia kesäherkkuja.

1. Avokadoherkku

Avokado on herkku, joka sisältää runsaasti tärkeitä ravintoaineita. Siksi avokadoa kannattaa napostella säännöllisesti. Nopean ja helpon herkun siitä saa täyttämällä puolikkaat erilaisilla herkuilla. Pilko sipulia, tomaattia ja retiisiä. Mausta ne limellä ja täytä puolikkaat seoksella. Maukasta, nopeaa ja täyttävää.

2. Tonnikalatasku

Tonnikala on maukasta ja sen lisäksi se on suunnattoman hyvä proteiininlähde. Siitä syntyy myös nopeasti herkullinen ateria kiireen keskellä. Sekoita tonnikalaa pieneen määrään majoneesia. Sekoita joukkoon myös sitruunanmehua, oliiviöljyä sekä mieleisiä mausteita. Näiden lisäksi pilko joukkoon esimerkiksi tomaattia, kurkkua tai paprikaa. Levitä sen jälkeen seos pitaleivän sisään ja nauti.

3. Avokado-vuohenjuustoleipä

Nopea, maukas ja täyttävä ruoka syntyy avokadosta ja vuohenjuustosta. Valitse ensin mieleisesi leipä, mieluiten sellainen joka sisältää ruista. Levitä tämän jälkeen leivälle vuohenjuustoa. Asettele avokadoviipaleet juuston päälle ja koristele herkku vielä yrteillä.

Lisää herkullisia reseptejä löydät täältä.

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat