Miltä Victoria's Secretin uima-asut näyttävät "tavallisten" naisten päällä - katso

24.06.2015 19:15 - Rea Tallgren

Vaatteita myydään kuluttajille virheettömäksi käsiteltyjen vartaloiden päällä esiteltynä. Tämä antaa epärealistisen kuvan niin vaatteista kuin siitäkin, millainen vartalo on mahdollista saavuttaa ilman kuvankäsittelyä. Buzzfeed halusi muuttaa asian ja kuvata huippumallien mainostamat tuotteet uudelleen - tällä kertaa aivan "tavallisten" naisten päällä.

Buzzfeedin toimittajat kyllästyivät katsomaan kuvia virheettömistä huippumalleista, jotka esittelevät bikini- ja uimapukumuotia. Niinpä he järjestivät omat kuvauksensa, jossa he pukeutuvat mallien mainostamiin asuihin ja imitoivat heidän asentojaan ja tyylejään.

Kuvaukset olivat kova paikka monelle naiselle, joka niihin osallistui. Osa tunnusti, että oli aina halunnut näyttää samalta kuin huippumallit, vaikka tiesi, ettei se olisi mahdollista.

- Nämä kuvaukset olivat sataprosenttisesti mukavuusalueeni ulkopuolella, sanoi bikineissä huippumalli Candice Swanepoelin poseerausta matkinut vaalea Kirsten.

Kuvissa poseerannut kurvikaunotar Kristin puolestaan ymmärsi kuvauksissa tärkeän asian. 

- Jos meidän kuviamme näytettäisiin Victoria's Secretin malleille, he luultavasti kehuisivat hiuksiamme tai jotain muuta piirrettä meissä. Kaikilla meillä on jotain sellaista, jota joku muu haluaisi, hän summaa.

Katso kuvat "tavallisten" naisten bikinikuvauksista tästä.


Lue myös: Millainen uima-asu sopii juuri sinun vartalollesi? Asiantuntija neuvoo

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat