Irinalta uusi levy - täynnä covereita

01.09.2014 14:59 - Rea Tallgren

Moni tunnettu kappale saa tulevalla levyllä Irinan käsittelyn ja muuttuu täten naisen kuuloiseksi.  

Irina todisti Tähdet, tähdet -ohjelmassa voivansa vetää minkä tyylilajin musiikkia tahansa upeasti. Lahjakkaalta artistilta tuleekin nyt uusi levy, joka on täynnä cover-kappaleita. Mikä mahtaa olla in -albumi julkaistaan 10. lokakuuta.

Irina päätti ottaa käsittelyyn kotimaisia 1970-2000-luvun pop- ja rock-kappaleita tunnetuilta artisteilta. Albumilla kuullaan myös 13-jäseninen orkesteri, jossa mukana muun muassa jousia ja puhaltimia.

Tulevana perjantaina saadaan albumilta esimakua, kun Irina julkaisee tuplasinglen, joka sisältää Jari Sillanpään Bum, Bum, Bum -, sekä Pelle Miljoonan Vapaus on suuri vankila -kappaleet.

- Bum, Bum, Bum tuli mukaan levylle vähän vahingossa. Sanoin kappaleen enemmänkin heittona jossain meidän tapaamisista, mutta tuottaja Arttu Takalo halusi tarttua tähän heittoon. Hänellä selkeästi oli visio, johon minä sitten rakastuin. Kuulin mielessäni Aki Tykin tumman äänen laulamassa kertosäettä. Rohkaisin mieleni, kysyin Akia mukaan ja sain myöntävän vastauksen! Kappaleessa on melkoinen lataus! Tykkään! Irina itse kertoo.

Irina on ehtinyt julkaista jo viisi albumia, hän on tunnettu lukuisista radiohiteistään ja hänet on palkittu Emma-patsailla.

Kilpailut

Uusimmat