Nicki Minaj saapuu kesällä Suomeen

02.04.2015 09:35 - Reija Saarinen

Nicki Minaj nähdään ensi kesänä Lahdessa.

Hiphopin kuningatar Nicki Minaj nähdään ensi kesänä Suomessa. Nainen esiintyy Lahdessa 3.-4. heinäkuuta 13. kertaa järjestettävällä Summer Up -festivaalilla. Lavalle kaunotar nousee perjantaina.

Muodokkaista kurveistaan ja räväkästä tyylistään tunnettu Nicki Minaj on eittämättä viime aikojen yksi kovimmista kansainvälisistä naisartisteista.Festivaalilla nähdään lisäksi yhdysvaltalaisten veljesten Swae Leen ja Slim Jimmyn muodostama rap-duo Rae Sremmur.

Maailmantähtien lisäksi Summer Up -festivaalissa nähdään myös Suomen suosituimmat urbaanin musiikin tähdet. Tänä vuonna luvassa on ennätysmäärä ainutlaatuisia yhteiskeikkoja, kuten JVG:n ja Tippa-T:n yhteisshow, Teflon Brothersin, Ruger Hauerin, Heikki Kuulan ja Paperi T:n yhteisshow, Ruudolfin & Karri Koiran, Musta Barbaarin, Jusufin ja Särren yhteisshow, Aivovuodon, Kridlokin ja Tuuttimörön yhteisshow sekä Mäkin, Kuben ja Adi L Haslan yhteisshow. 

Muita kotimaisia kiinnityksiä ovat Hartwall Areenan kahdesti loppuunmyynyt Elastinen,Robin, Kasmir, Mikael Gabriel, Brädi, Uniikki, Atomirotta, Aste, Redrama, Asa, Majuri, Raappana & Puppa - J sekä Nopsajalka.

Lipunmyynti alkaa tiistaina 7.4. klo 9.00 Lippupalvelussa.

Kilpailut

Uusimmat