Scooter ja Retroperjantai samalle lavalle - "Luvassa kaikkien aikojen ysäri-ilta!"

04.09.2015 18:21 - Mikko Räsänen

Scooter järjestää marraskuussa eeppiset ysäribileet Helsingin jäähallissa. Mukana illan show'ssa on myös Voicen Retroperjantain Oku Luukkainen. 

Voicen Retroperjantaita kipparoiva Oku "Kesälahden Scatman" Luukkainen heitti We Love the 90's -festivaaleilla ensimmäisen Retroperjantai dj-settinsä. Suosio oli huima ja seuraava Retroperjantai-show buukattiin vielä suuremmalle areenalle. Marraskuussa Retroperjantai-setti nimittäin kuullaan Helsingin Jäähallissa, jossa Luukkainen lämmittelee Scooteria.

Dance-genren legendoihin kuuluvalle Scooterille keikka tulee olemaan ikimuistoinen, sillä se on ryhmän ensimmäinen jäähallikeikka Suomessa.

- Luvassa on todennäköisesti kaikkien aikojen ysäri-ilta, Luukkainen fiilistelee ja on erityisen innoissaan, että pääsee samalle lavalle kuin hänen esikuviinsa kuuluva Scooter.

- Onhan Scooterin ura ihan huikea. Monien dance-artistien ura kestää vain muutaman vuoden, mutta Scooter on ollut pinnalla jo yli 20 vuotta. Ja suosion hiipumisestakaan ei ole merkkejä, vaan joka perjanai Retroperjantai-lähetyksissä joku kuulija aina toivoo Scooteria.

Jäähallikeikalla Luukkainen ei aio Scooteria soittaa, koska hän luonnollisesti jättää illan pääesiintyjän kappaleet Scooterin itsensä esitettäviksi. Mutta ennen 21. marraskuuta järjestettävää konserttia hän aikoo pitää Scooterin esillä niin hyvin kuin mahdollista.

- Ei varmasti tule olemaan yhtään sellaista perjantaista Retroperjantai-lähetystä, jossa en soittaisi vähintään yhtä Scooterin biisiä. Minulla on myös paksu nippu lippuja tuohon konserttiin ja aion jakaa niitä kuulijoille syksyn aikana. Tavoitteena on nähdä mahdollisimman monta Retroperjantain fania tuolla viettämässä ysärimusiikin suurta juhlaa.

Liity Retroperjantain Facebook-ryhmään täällä

Kilpailut

Uusimmat