Suomalaiset hurahtivat pieniin iloisiin pillereihin

31.07.2014 20:00 - Katariina Näreaho

Suomen Virallisen Latauslistan kärkeen on yllättäen noussut uusi tulokas, australialainen Troye Sivan, jonka kappale kertoo pienistä iloisista pillereistä.

Troye Sivanin Happy Little Pill -kappale on tällä viikolla Latauslistan ykkönen. 19-vuotiaan videobloggaajan kappale julkaistiin viikko sitten ja on nyt jo noussut suomalaisten suosioon. Voit kuunnella pienistä iloisista pillereistä kertovat kappaleen artikkelin lopusta.

Sivanin noustessa kärkeen, joutui Enrique Iglesias väistymään sijalle kaksi. Kesäinen Bailando-kappale on viihtynyt Suomen Virallisella Latauslistalla jo yhdeksän viikkoa.

Kolmospaikalta löytyy puolestaan Rebelin Black Pearl, sijalta neljä Kasmirin Vadelmavene ja sijalta viisi Sia ja Chandelier.

Uusia tulokkaita on Troye Sivanin lisäksi viisi: Nicki Minajin,Jessie J:n ja Ariana Granden kappale Bang Bang löytyy sijalta 16, Jari Sillanpään Malagaan-kappale sijalta 20, Charli XCX:n biisi Boom Clap sijalta 24, Elonkerjuun Tanssi pois paha sijalta 25 ja Maroon 5 -yhtyeen Maps-kappale sijalta 28.

Latauslistan viiden kärki:

1. Troye Sivan - Happy Little Pill
2. Enrique Iglesias - Bailando
3. Rebel - Black Pearl
4. Kasmir - Vadelmavene
5. Sia - Chandelier

Katso Latauslista kokonaisuudessaan täältä.

Kilpailut

Uusimmat