Takana menestysdebyytti - Kasmir ei koe painetta toisesta albumista

29.08.2015 10:15 -

Kasmirin AMK Dropout -esikoisalbumi herätti ilmestyttyään fanien ja musiikkimaailman kiinnostuksen.

Se loi tietyn linjan ja odotukset. Ennen Blockfest-festivaalia Kasmir sai kommentteja sosiaalisessa mediassa, jotka jäivät mieleen kytemään.

- Blockfest on taas perinteikäs hip hop -festivaali, ja sillä tapaa aidoin, että täällä on hip hop -genreä kaikki. Sain etukäteen somesta huutelua siitä, että mitä piip Kasmir tekee näillä festareilla, kun ei se edes räppää. Se jäi mulle jotenkin kytemään, kertoi artisti.

Kommentit saivat artistin toivomaan, että kesän viimeinen keikka menisi hyvin. Ja niin kävi, miehen esiintymisteltta oli pullollaan väkeä ja viimeistään yhteisveto SAARA:n kanssa kruunasi keikkaelämyksen.

Kesän viimeinen keikka ei suinkaan tarkoita sitä, että tähti lähtisi lomalle. Kasmir takoo, kun rauta on kuumaa.

- Kun keikat loppuu, mennään studioon kahdeksi kuukaudeksi, ja sitten on taas keikkoja. Loppuvuodelle on vähän reilut parikymmentä keikkaa.

Rima on korkealla

Tulevan levyn suhteen miehellä tuntuu olevan selvät sävelet.

- Me ollaan laitettu itsellemme rima korkealle. Meille rima on seuraavan levyn kohdalla sitä, että yritetään tehdä mahdollisimman paljon biisejä, joista valitaan levyn runko. Edelliselle levylle oli 15 biisiä, joista valittiin ne kymmenen. Tälle levylle haluttaisiin tehdä reilu 30 ja valita niistä, kertoi Kasmir.

- Mulla ei ole mitään paineita toiselle levylle, painotti mies vielä.

- Luotan meidän tekemiseen sataprosenttisesti. Se jää spekuloimiseksi, että diggaako jengi meidän kappaleista. Ihmisethän tämän homman tekee. Se on viimeinen mittari, kun on kappale tehty valmiiksi ja laitettu pihalle.

Tuleva musiikki noudattaa samaa linjaa kuin SAARA:n kanssa tehty yhteiskappale Vauvoja.

- Uuden levyn materiaali tulee olemaan aika lailla samanlaista. Se biisi asetti meidät kurssille. Sellaista matskua tulee vähän enemmänkin tuolle levylle.

Kilpailut

Uusimmat