Vain elämää -hittiputki jatkuu: Paula Vesala haastaa Elastisen Latauslistalla

23.10.2014 20:00 - Susanna Karttunen

Paula Vesalan räväkkä versio Elastisen Sori-kappaleesta villitsi suomalaiset. Nyt versio haastaa Elastisen Nauravan kulkurin Suomen virallisella Latauslistalla.

Suomen virallisen Latauslistan kahden kärkeä hallitsee taas kerran kaksi Vain elämää -ohjelmassa syntynyttä coverversiota. Ykkösenä neljättä viikkoa olevan Elastisen Nauravan kulkurin haastaa Paula Vesalan upea cover Elastisen Sori-kappaleesta, joka on Fintelligensin vanhempaa tuotantoa.

Vesala esitti viime viikon jaksossa kyseisen version persoonallisesti lällättävällä ja vihaisella särmällä. Ensi viikolla nähdään, yltääkö Vesala tiputtamaan Elastisen ykkössijalta versiolla hänen omasta biisistään.

Latauslistan kolmantena on David Guettan Dangerous. Kappale on ollut listalla nyt kolme viikkoa ja pitää viime viikon sijansa kolmenkärjessä.

Myös Arttu Wiskarin Sirpa pitää viime viikon neljännen sijansa ja on listalla jo kahdeksatta viikkoa. Viidentenä nähdään uutena listatulokkaana suomalaisbändi Max and The Ducksin kappale A Song for Life.

Muita tulokkaita Latauslistalla ovat Robin Schulzin ja Jasmine Thompsonin Sun Goes Down sijalla 17, Jari Sillanpään Sinä ansaitset kultaa sijalla 20, Foo Fightersin Something From Nothing sijalla 22 sekä Calvin Harrisin Outside sijalla 28.

Listapalaajia ovat ruotsalaisen AronChupan I'm an Albatraoz sijalla 24, Kasmirin Iholla sijalla 25, Anders Nilsenin Salsa Tequila sijalla 26 sekä Haloo Helsingin! Kiitos ei ole kirosana sijalla 29.

Latauslistan viiden kärki:

1. Elastinen - Naurava kulkuri
2. Paula Vesala - Sori
3. David Guetta - Dangerous (feat. Sam Martin)
4. Arttu Wiskari - Sirpa (feat. Ulpu)
5. Max and The Ducks - A Song for Life

Katso Latauslista kokonaisuudessaan täältä.

Kilpailut

Uusimmat