Vastikään ensimmäisen albuminsa julkaissut Mitra kertoo, miksi debyyttilevy saatiin ulos vasta nyt

31.08.2015 22:15 - Reetta Haverinen

Vuonna 2013 Idolsin seitsemännen tuotantokauden voittaneen Mitra Kaislarannan fanit ovat saaneet odotella naisen ensimmäistä soololevyä reilut puolitoista vuotta, mutta nyt heidän odotuksensa on vihdoin palkittu. 

23-vuotias suloääninen Mitra Kaislaranta on saanut myhäillä onnellisena viimeisten viikkojen ajan. Naisen debyyttialbumi julkaistiin muutama viikko sitten ja tällä viikolla albumi on noussut Suomen virallisen albumilistan sijalle 12. Levyltä löytyvät muun muassa Mitran tunnetuimmat kappaleet Äkkisyvää ja Kukka kaipaa valoa.

Pitkään työstetty debyyttialbumi

Monet ovat yllättyneet, että tähti julkaisi albuminsa vasta nyt, kun Idolsin voitosta on kulunut pian jo kaksi vuotta. Mitra ei kuitenkaan halunnut hätiköidä debyyttialbuminsa kanssa. Kaunotar tahtoi tehdä albumistaan omanäköisensä ja olla varma tekemisistään:

- Olen uusi artisti ja mun on täytynyt löytää se oma juttuni ja kehittää sitä. Haluan tehdä asiat kunnolla ja seistä omien ratkaisujeno ja päätösteni takana sataprosenttisesti niin, ettei sitten harmittaisi jälkeen päin, Mitra toteaa Voicelle antamassaan haastattelussa.

Idols-maine

Nainen kertoo, että koska hän tuli suomalaisille tunnetuksi suositun tähtiformaatin kautta, ihmiset ovat taatusti olettaneet, että tuoreelta Idols-voittajalta tulisi musiikkimateriaalia ulos varsin nopeasti.

- Onneksi minulla on kuitenkin ollut takanani tyyppejä, jotka ovat jakaneet kanssani saman näkemyksen siitä, että tehdään asiat rauhassa ja kunnolla, artisti kertoo haastattelussaan.


Lue myös: Mitra kiittää levynteosta "punkkurusschiania" - laulaja kertoo, mistä on kyse

Kilpailut

Uusimmat