Draamakuningatar! 6 syytä, miksi olet upea

28.04.2015 18:45 - Tiina Svensk

Kutsuvatko ystäväsi sinua usein teatraaliseksi, kun kuvailet tapahtumia superlatiivein ja pukeudut näyttävästi? Muista seuraavalla kerralla ottaa kehu vastaan, sillä joskus draama on myös hyvästä.

Näyttävät eleet ja rohkea tyyli liitetään usein draamakuningattaren piirteisiin. Jostain syystä nimitys on saanut kuitenkin negatiivisen sävyn, ja on totta, että turha draama arjessa on raskasta.

On kuitenkin hyvä muistaa, miksi suuria käsiliikkeitä ja näyttävää meikkiään ei kannata harkita liiaksi tai varsinkaan hävetä. Draamakuningattaret nimittäin loistavat monella tapaa:

1. Mitä ikinä teetkään, teet sen isosti ja täysillä

On yleisesti tiedossa, että draamakuningattaret elävät suurta ja ylitsepursuavaa elämää: Kun lähdet juhlimaan, sinä todella LÄHDET juhlimaan, eikö?

Myöskään pukeutumisessa mikään ei ole liikaa. Meikkaamisessa uskallat todella kokeilla: violetti mattahuulipuna tai näyttävä smoky eyes -silmämeikki sopivat arkimeikiksi, jos vain niin päätät. Uskallat yhdistää massiiviset korvakorut statement-kaulakoruun - ja näytät upealta.

Oli kyse kuinka arkisesta asiasta tahansa, omistaudut täysin rinnoin.

2. Hallitset sekä monologit että dialogit

Sinulla on paljon sanottavaa: mielipiteitä, ideoita, teorioita ja huomioita. Koska sisäinen maailmasi on niin tapahtumarikas ja suuri, et voi muuta kuin ilmaista itseäsi.

Omistaudut yleisöllesi ja loistat jopa monologeissa, oli aihe kuinka arkinen tahansa. Et halua kuitenkaan vetää ainoastaan yhden naisen showta, vaan nautit hyvistä keskusteluista. Sen vuoksi tutustut helposti uusiin ihmisiin - jotka hurmaat karismallasi, tietenkin.

3. Hallitset näyttävät sisääntulot (ja poistumiset!)

Kyse ei ole siitä, että saapuisit paikalle aina dramaattisesti ja näyttävästi - osaat vain ottaa tilan haltuun, minne ikinä asteletkaan. Se johtuu täydellisestä läsnäolostasi, jolla tilanteet ja ihmiset kohtaat.

Sinä myös osaat aidosti nauttia juhlista - isoista tai pienistä - ja hetkistä, jolloin ihmiset kokoontuvat yhteen viettämään aikaa. Tuot pilkettä juhlahumun keskelle.

4. Esirippu ei laskeudu koskaan

Teatterilavojen draama, loisto ja hahmot saavat meidät usein huokailemaan ihastuksesta, ja arjen rutiinien pariin palaaminen voi tuntua joskus raskaalta.

Draamakuningatar kykenee kuitenkin näkemään jopa arjessaan tietynlaista teatterin hohtoa - esirippu ei laskeudu koskaan, ja voit kävellä kadulla kuin astelisit Broadwayn parrasvaloissa.

5. Uskallat ilmaista itseäsi

Yleensä vahvoja julkisia tunnereaktioita häpeillään tai jopa paheksutaan. Miksi tunteet pitäisi kuitenkaan tukahduttaa sisäänsä tai miksi olla hiljaa, kun haluaa saada äänensä kuuluviin?

Draamakuningatar uskaltaa ilmaista tunteitaan ja aukaista suunsa. Uskallat ottaa kantaa maailman tapahtumiin, etkä häpeile suuriakaan tunteitasi - valtoimenaan vuotavia kyyneleitä tai kuuluvaa, hersyvää naurua.

6. Arvostat tunteitasi

Ihmisistä saattaa tuntua, että hukut suuriin tunteisiin ja koet ne vaikeiksi hallita. Asia ei kuitenkaan ole niin, sillä näet asian eri tavalla: On hyvä asia todella tuntea. Nautit siitä, että saat tuntea olevasi elossa, tuntea olevasi läsnä ja tarkkaavainen.

Et kävele arkipäiviesi halki laput silmillä - huomaat pienimmätkin yksityiskohdat ja niiden hienouden.

Lue myös: Nainen, joskus kannattaa olla todellinen ämmä - lue miksi

Lähde: Elitedaily

Kilpailut

Uusimmat