Häävierailta toivotaan nykyään huomaavaista elettä - olisitko valmis toteuttamaan?

03.07.2015 21:15 - Senni Loikala

Monet tahtovat ikuistaa tuttavansa tärkeän päivän valokuviin, joita räpsitään puhelimella tiuhaan tahtiin. Se ei kuitenkaan ole kaikkien hääparien mieleen.

Mic-sivusto uutisoi uudesta häätrendistä, jonka ideaan monien on varmasti helppoa yhtyä. Se nimittäin on, että vieraat nauttivat ystävänsä tärkeästä päivästä täysillä ja keskittyvät joka hetkeen. Miten tähän sitten päästään?

Luopumalla älypuhelimesta häiden ajaksi.

Monet tietävät, että puhelimen näprääminen vie monesti huomion muualle kuin itse hetkeen ja tunnelmasta nauttimiseen. Jos miettii, millaisin sanankääntein kertoisi häistä sosiaalisessa mediassa, lukee samalla muiden päivityksiä ja napsii puhelimella kuvia sieltä täältä, saattaa oma läsnäolo jäädä vajaavaiseksi.

Laatikko, jossa säilytetään puhelimia

Vaikka juhlista on mukava saada muistoksi valokuvia, niin usein häihin on palkattu ammattivalokuvaaja niitä ottamaan. Tällöin vieraat saavat laadukkaat kuvat myöhemmin hääparilta, eikä juhliin tarvitse sen takia ottaa puhelinta mukaan.

Joidenkin hääparien tiedetään pistäneen juhlapaikan sisääntulon viereen laatikoita, joihin voi jättää älypuhelimensa juhlien ajaksi. Olisitko sinä valmis menemään itsellesi tärkeän ihmisen häihin ilman puhelintasi?

Lue myös: Ammattikuvaajat paljastavat kuumimman hääkuvatrendin

Lähde: Mic

Kilpailut

Uusimmat