Miehet, huomio! 7 asiaa, joista nainen nauttii

28.07.2015 15:45 - Reija Saarinen

On olemassa muutamia sellaisia asioita, joista lähes jokainen nainen nauttii. Sellaisia ovat muun muassa suuseksi ja läheisyys.

Parisuhteessa pienillä teoilla on usein suuren suuri merkitys. Sen vuoksi niihin kannattaa panostaa. Miehille voitaneenkin todeta, että muutamalla pienellä asialla voidaan helposti lisätä naisen tyytyväisyyttä.

1. Suuseksi

Suuseksi on asia, jota toivovat niin miehet kuin naisetkin. Ikävä kyllä tämä saattaa naisten kohdalla silloin tällöin unohtua. Vaikka naisen hekumaan saaminen voikin viedä pidempään, on se kannattavaa. Suuseksi piristää silloin tällöin ja auttaa naista saavuttamaan orgasmin, joten alakertaan kannattaa suunnata joskus myös ihan pyytämättä.

2. Läheisyys

Seksin jälkeinen läheisyys on naisille tärkeää. Sen vuoksi on toivottavaa, että mies malttaa hetken viettää rakkaansa kainalossa kiihkeän petipainin jälkeen. Tuo on nimittäin se hetki, missä läheisyyttä nivotaan yhteen entistä tiiviimmin.

3. Huomio

Vaikka suurin osa naisista nauttii itsenäisyydestä, nauttivat he myös huomioista. Se, että mies kuuntelee naisen huolia ja murheita tai hankkii tälle liput naisen lempibändin keikalle, saa naisen jalat veteliksi. Se kun kertoo siitä, että rakkaus on todellista.

4. Apu

Nainen nauttii siitä, jos mies silloin tällöin tarttuu imuriin ja auttaa kotitöiden tekemisessä. Nämä pienet seikat ovat parisuhteessa suuria ja kertovat naiselle miehen tunteista usein enemmän kuin sanat.

5. Romanttisuus

Naiset eivät odota suuren suuria, mutta pieni romanttisuus on paikallaan silloin tällöin. Kukat, suklaa tai pieni hieronta eivät vaadi suuria, mutta niiden vaikutus suhteeseen ja naisen mielialaan ovat suuria.

6. Yhteinen aika

Jokainen nainen pitää siitä, jos hänen rakkaansa katsoo hänen kanssaan hänen lempielokuviaan tai tulee mukaan ostosreissulle.

7. Miehisyys

Vaikka naiset kaipaavatkin hellyyttä ja hoivaa, nauttivat he toisinaan myös siitä, että mies on mies. Käsistään taitava miekkonen saa helposti naisen jalat veteliksi ja jos tämä mies vielä tietää mitä tahtoo, on hän melko varmasti saanut naisen kiinnostuksen.


Lue myös: 10 tilannetta, joissa seksin harrastaminen todella kannattaa

Lähde: Love Panky

Kilpailut

Uusimmat