Miehet kertovat: Miksi on hyvä, että tyttöystävä käy kakalla

16.04.2014 15:45 - Rea Tallgren

Guyism-sivusto on omistettu miehille. Sen tuore artikkeli muistuttaa miehiä siitä, miksi on syytä vain olla onnellinen jos oma parempi puolisko viihtyy vessassa.

Guysim-sivusto hehkuttaa jutussaan sitä, että naiset käyvät kakkosella. Vaikka miehet eivät usein halua ajatella, että myös naisilla on fyysisiä ulostamistarpeita, on niistä kuitenkin enemmän hyötyä kuin haittaa.

Näillä seikoilla Guyism-sivusto perustelee sitä, että on hyvä, kun tyttöystävä käy kakalla:

1. Tyttöystäväsi pysyy onnellisena käydessään kakalla. Aikaisemmin on nimittäin tutkittu, että ummetus saattaa aiheuttaa masennusta, ja sitähän et tyttöystävällesi tietenkään toivo.

2. Useammin kakalla käyminen myös minimoi erilaisten ongelmien riskit. Esimerkiksi peräpukamat ovat todella ikävä vaiva, jota ei tietenkään kauniimmalle puoliskoilleen kukaan mukava ihminen soisi.

3. Tyttöystäväsi luultavasti tuntee itsesi viehättävämmäksi vessassa käytyään, sillä hänen vatsaansa ei tuolloin turvota.

4. Te molemmat voitte nauttia omasta laatuajastanne, kun tyttöystäväsi on vessassa. Joskus sen aikana saattaa ehtiä katsoa vaikka kokonaisen Urheiluruudun!

5. Jos tyttöystäväsi sanoo avoimesti käyvänsä kakalla, voit sinäkin niin jatkossa tehdä. Joten anna palaa! Jätä ovi auki! Älä anna ilmoja pidellä!

Kerroimme aiemmin myös niistä perimmäisistä eroista, jotka miehistä ja naisista paljastuvat, kun heidän on käytävä kakalla kylässä ollessaan. Hulvattoman demonstraatio-videon aiheesta voit katsoa tästä.

Lähde: Guyism

Kilpailut

Uusimmat