Miehet paljastavat toiveensa: Näin annat täydellistä suuseksiä

18.12.2014 19:15 - Heli Thoren

12 miestä kertoivat mielipiteensä siitä, mikä tekee suuseksistä erityisen hyvää. 

Jos voisimme kysyä miehiltä mitä tahansa ilman häpeää, moni varmasti kysyisi kysymyksiä seksiin liittyen. Womens Health Magazine teki kyselyn puolestamme ja haastatteli miehiä siitä, mikä tekee suuseksistä hyvää. Lue miesten toiveet täältä ja yllätä kultasi iloisesti:

"Pidän siitä, kun naiseni ottaa kivekseni käteensä samaan aikaan, kun hän antaa minulle suuseksiä. Myös se, että kiveksiä puristaa hellästi samaan aikaan, tuntuu erityisen hyvältä."

Ben, 30

"Tuntuu hyvältä, kun tyttöystäväni hieroo pakaroitani ja jos hän tekee sen suihinoton kanssa samaan aikaan, se tuntuu upealta. Hän työntää kätensä pakaroideni alle ja hieroo niitä samalla, kun hän antaa suuseksiä, eikä tilanne vaan voisi mennä enää nautinnollisemmaksi."

Mike, 28

"Tyttöystäväni kiusoittelee minua ennen suuseksiä ja se jos mikä tuntuu hyvältä. Kerran hän makasi jalkojeni välissä ja vain tuijotti haaroväliäni varmasti puolen minuutin ajan. Kun hän sitten ryhtyi tositoimiin, tuntui se entistäkin upeammalta."

Dave, 27

"Yksi entisistä tyttöystävistäni kosketteli itseään samaan aikaan, kun hän antoi minulle suuseksiä. Tuntui uskomattoman hyvältä nauttia itse samalla, kun sain katsoa hänen myös nauttivan omasta kosketuksestaan."

Adam, 30

"Tyttöystäväni yllätti minut tekstiviestillä, jossa pyysi minua tulemaan suoraan töistä kotiin. Hän oli ovella vastassa vähissä vaatteissa ja vei minut heti sänkyyn. Siellä hän antoi minulle heti suuseksiä ja se tuntui odottamattoman upealta."

Bill, 31


"Eräs tyttöystävistäni teki ennen suuseksiä liikkeen, jota en unohda. Hän polvistui eteeni, otti penikseni käteensä ja pyöritteli sitä huulillaan kuin olisi lisännyt huulipunaa. Se tuntui kihelmöivän hyvältä."

Zach, 25

"Toisinaan tulee olo, että suuseksin antaminen on naiselle pakkopullaa, eikä hän nauti siitä itse. Mahtavinta on, jos nainen näyttää nauttivan, hymyilee ja nauraa suuseksiä antaessaan. Se keventää tunnelmaa välittömästi."

Patrick, 35


"Joskus tyttöystäväni kysyy kesken suuseksin, että mitä haluaisin, että hän tekee seuraavaksi. Vaikka tiedän, että hän tietää, mitä tehdä, kysymys kiihottaa minua. Tulee tunne, että hän todella haluaa miellyttää minua ja samalla minulle tulee olo, että haluan tehdä pian todella hyvää myös hänelle."

Matty, 33

"Tyttöystäväni käyttämä tikkari-tekniikka tuntuu uskomattomalta. Hän hyväilee penistäni, kunnes se on kunnolla erektiossa, jonka jälkeen hän nuolee sitä kuin tikkaria varresta kärkeen asti. Toimii joka kerta."

Seth, 29

"Yleensä hampaat eivät kuulu hyvään suuseksiin lainkaan, mutta olen nyt huomannut, ettei asia ole niin mustavalkoinen. Uusi tyttöystäväni käytti hyvin hellästi hampaitaan samalla, kun hän nuoli penistäni. Se tuntui yllättävän hyvältä."

Nick, 33

"Odotimme kerran ruokaamme sushiravintolassa ja annosten tekeminen kesti. Tyttöystäväni yllätti minut sanomalla, että tavataan vessassa hetken kuluttua. Huomasin, että hän on tosissaan, kun hän lähti kävelemään ja seurasin häntä muutaman minuutin kuluttua perässä. Menimme yhdessä vessaan ja hän antoi minulle suuseksiä. Spintaanius, yllättävyys ja kiinni jäämisen pelko tekivät siitä uskomattoman kokemuksen."

Keith, 29

"Pyrimme tyttöystäväni kanssa pitämään seksielämämme yllättävänä. Yhtenä iltana tyttöystäväni toi mukanaan sänkyyn kupillisen jäitä. Hän laittoi yhden niistä suuhunsa ja antoi sitten suuseksiä. Se tuntui todella hyvältä."

Kevin, 29


Lähde: Womens Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat