Nainen, unelmoitko pitkästä parisuhteesta? 3 tärkeää vinkkiä, joiden avulla mies ihastuu

02.09.2014 22:15 - Senni Loikala

Oletko tavannut kiinnostavan miehen ja ihaninta mitä voisit kuvitella, olisi onnellinen parisuhde hänen kanssaan? Kolmella vinkillä mahdollisuutenne lisääntyvät.

Onko toisen lumoamiseen olemassa poppakonsteja? Tuskinpa, mutta tietyt asiat takuulla lisäävät mahdollisuuksia pitkäaikaisen suhteen luomisessa. Your Tango -sivusto listasi kolme asiaa, joiden avulla naiset saattavat voida valloittaa kiinnostuksen kohteensa sydämen.

Uskalla olla haavoittuvainen

Kun olet miehen kanssa treffeillä, voit hyvin kertoa hänelle jännittäväsi. Useimmissa tilanteissa on tärkeää, ettet patoa tunteita sisällesi tai sorru miettimään liikaa, mitä kannattaa sanoa ja mitä ei.

Ole oikeasti läsnä miehen kanssa ja puhu sydämestäsi. Unohda roolit, ja uskalla näyttää haavoittuvuutesi. Monet miehet kokevat sen naisellisena ja lumoavana ja ihastuvat.

Näytä hänelle hyväksyntäsi

Kukaan tuskin tahtoo olla liian epätasapainoisen ihmisen kanssa. Jotta mies voi luoda intiimin suhteen kanssasi, täytyy hänen tuntea olevansa tietyllä tavalla turvassa. Hänen täytyy tietää, ettet paiskaa ovea viimeistä kertaa kiinni riidan päätteeksi.

Jos tahdot saada miehen oikeasti pauloihisi, kannattaa olla kritisoimatta häntä ainakaan syyttä suotta. Osoita, että hyväksyt miehen sellaisena kuin hän on. Miehille on monesti tärkeää tieto siitä, että he osaavat toimia oikein naisen kanssa. Positiivinen palaute esimerkiksi treffeistä voi kantaa hedelmää.

Unohda tulevaisuus

Monet katsoisivat ennustajan lasipallosta kannattaako kiinnostavaan tuttavuuteen pistää aikaansa. Jos tahdot nostaa mahdollisuuksianne onnistua, kannattaa kuitenkin päästää irti kontrolloinnin tarpeestaan. Keskittymällä vain nykyhetkeen luot tulevaisuutta, et maalailemalla ruusulinnoja kuukausien päähän.

Kun suhteenne ei ole etukäteen käsikirjoitettu, on hyvin mahdollista, että mies huomaa pian janoavan seuraasi.

Lue myös: Viisi asiaa, joista nainen valehtelee miehelle suhteen alussa

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat