Naisen anatomia ja käyttöohjeet

19.04.2014 12:15 - Rea Tallgren

Rea Haverinen on Voicen uutistoimittaja ja kolumnisti, joka kirjoittaa ihmissuhteista ja -suhteettomuudesta ja niiden lieveilmiöistä.

Naista voi joskus olla vaikea ymmärtää. Moni miespuolinen kaverini onkin pyytänyt minulta neuvoja siihen, miten naisten kanssa pärjätä. Siksi kirjoitinkin alle manuaalin, jonka avulla siitä luulisi tulevan edes hieman helpompaa.

Koostumus:

Naisen keho koostuu suurimmilta osin vedestä. Vesi puolestaan muodostuu hapesta ja vedystä, joiden yhteisosuus on noin 75 prosenttia.

Naisen käytös koostuu hyvin pitkälti tunteiden ja järjen yhdistelmästä. Se, kumpaa nainen kulloinkin kuuntelee, on usein täysin kiinni siitä, millainen päivä hänellä on ollut, kenen kanssa hän on juuri puhunut, onko hänellä kuukautiset ja ärsyttääkö häntä jokin.

Ulkoinen olemus:

Naisesta riippuen hänellä saattaa hyvin paljon lihaksia tai esimerkiksi rasvasoluja. Karvoja naisilla on myös yksilöstä riippuen eri määriä. Jotkut ovat lähes karvattomia, toiset taas hyvinkin runsaskarvaisia.

Naisilla voi olla pisamia, vaalea iho, tumma iho, tummat, vaaleat, punaiset, mustat tai ruskeat hiukset. Luomia naisilla on eri määriä. Myös arpien määrä on yksilöllinen.

Naisen hampaat voivat olla valkoiset, keltaiset, ruskeat tai harmaat. Hänen silmänsä voivat olla siniset, ruskeat, harmaat tai vihreät.

Luonne ja ylläpito

Luonteenpiirteet vaihtelevat naisesta riippuen. Jotkut, niin kutsutut rotunaiset ovat hyvin itsetietoisia ja -riittoisia. Heistä saattaa olla vaikea kouluttaa haluamaansa. Sen sijaan jotkut naiset ovat hyvinkin sopeutuvaisia oloihin kuin oloihin.

Osa naisista vaatii paljon huoltoa, ja he saattavatkin tulla todella kalliiksi. Tällaiset yksilöt viihtyvät yleensä sylissä niin kotona kuin julkisellakin paikalla. Sen sijaan on olemassa myös lajeja, jotka pärjäävät vähemmällä huomiolla ja huollolla ja viihtyvät myös yksinään pitkiä aikoja.

Naista valitessa kannattaa ottaa huomioon haluaako, että häntä ihaillaan ohikulkijoiden toimesta minne ikinä menettekin. Naista rapsuttelevat ihmiset saattavat olla aluksi hellyyttäviä, mutta pidemmässä juoksussa ainainen huomio saattaa käydä hermoille.

Käyttöohje:

Käsittele hellävaroen. Ota käyttäessäsi huomioon naisen tunteet.

Naista ei tarvitse ravistaa ennen käyttöä. Naista tulee säilyttää lämpimässä ja mielellään mahdollisimman usein kainalossa tai lusikka-asennossa.

Sivuvaikutukset:

Naisen seurassa aikaa viettäessään saattaa havaita seuraavia sivuvaikutuksia: Sydämen tykytys, kohonnut pulssi, kohonnut verenpaine, erektio, päänsärky, korvasärky, nenäkarvojen nyppimisestä seurannut akuutti nenäkipu, äkillinen tarve siivota, halu pariutua, halu juosta pakoon, rahan hupeneminen, asunnon sisustuksen muuttuminen, hiusten harmaantuminen, keskivartalolihavuus ja lisääntyminen.

Aikaisemmat Suhteettomuusteoria-kolumnit voit lukea tästä.

Kilpailut

Uusimmat