Naiset vaikenevat herkemmin seksiunelmistaan - tutkimus selvitti mikä fantasia on yleisin

22.12.2014 17:02 - Nelly Tatti

Tutkimus selvitti naisten yleisimmät seksifantasiat.

Kanadalaisessa tutkimuksessa haastateltiin yhteensä 1,500 Quebeciläistä heidän yleisimmistä seksuaalisista fantasioistaan. Tutkimuksessa selvisi kaksi asiaa: 1) Miehet fantasioivat enemmän ja yksityiskohtaisemmin 2) Naiset haluavat harvemmin elää fantasioitansa todeksi. Tutkijat olivat kuitenkin eniten yllättyneitä siitä, että naisten yleisin fantasia on alistamiseksi tuleminen. Alta näet listan yleisimmistä seksifantasioista naisten keskuudessa.

1. Alistaminen

Tämähän ei tarkoita, että nainen saa välttämättä kiksit heti piiskoista ja käsiraudoista, mutta suurin osa naisista haaveilee alistamisesta ja alistettuna olosta tavalla tai toisella.

2. Seksiä tuntemattoman kanssa

Naisten oletetaan käyttäytyvän tietyllä tavalla seksin suhteen, eivätkä useimmat halua leimautua kevytkenkäisiksi. Naisten yleisimpiin seksifantasioihin kuuluu kuitenkin kuuma ja kiihkeä seksi tuntemattoman miehen kanssa. Tämä johtuu luultavasti naisen sisäisestä feminististä, jolle ajatus siitä, että voi baarista napata haluamansa miehen ja viedä hänet kotiinsa, ja täten tehdä itsestä modernin, seksuaalisesti liberaalin naisen, jota hänen ystävättärensä voivat ihailla.

3. Seksi julkisella paikalla

Mikään ei anna samanlaisia kiksejä, kuin kiinnijäämisen pelko. Viehätys tähän saattaa selittyä sillä, että moni nainen kokee tämänkaltaisen käytöksen shokeeraavana, ja voi sitä kautta tuntea itsensä vahvaksi. Samalla tämä rikkoo tabuja, jolloin nainen kokee itsensä villiksi ja ehkä hieman kieroutuneeksikin.

4. Seksi kahden miehen kanssa

Monia naisia kiehtoo ajatus kahdesta miehestä, jotka tuottaisivat heille nautintoa kaikin mahdollisin keinoin, ja aiheuttaisi orgasmeja orgasmien perään. Saattaa myös olla, että nainen tuntee itsensä seksuaalisesti vahvemmaksi ja hallitsevaksi, jos kokee, että voi antaa nautintoa kahdelle miehelle samaan aikaan.

5. Seksi naisen kanssa

Monia naisia kiihottaa ajatus kuumasta lesboseksistä kauniin naisen kanssa, tai esimerkiksi miehen edessä toisen naisen kanssa leikittelystä. Ei kuitenkaan välttämättä kolmenkimpasta.

6. Roolileikit

Nainen voi toteuttaa hekumallisia fantasioitaan rohkeammin esimerkiksi pukeutumalla joksikin muuksi. Tästä on erityisesti hyötyä parisuhteessa, jossa seksi kaipaa lisämaustetta, tai jjos nainen on hieman ujompaa sorttia.

7. Tirkistely

Moni nainen fantasioi siitä, että häntä katselee joku, kun hän riisuu tai esimerkiksi tyydyttäessä itseään. Naisia kiihottaa ajatus siitä, että heidän kehonsa tai seksuaalisuutensa kiihottaa myös vastakkaista osapuolta.

Lähde: AskMen

Kilpailut

Uusimmat