Olet kauniimpi ja älykkäämpi - 7 hyvää syytä harrastaa enemmän seksiä

02.08.2015 13:15 - Tiina Svensk

Jos sinun täytyy loistaa seuraavana päivänä tärkeässä kokouksessa, pian tiedät kuinka valmistautua edellisenä iltana!

Parisuhteessa läheisyydestä huolehteminen on tärkeää suhteen kestämisen kannalta. Sen lisäksi kuumista hetkistä makuuhuoneessa on hyötyä myös sinulle, useammalla tavalla kuin saatat uskoakaan.

Pop Sugar -sivuston mukaan olet terveempi, älykkäämpi ja kauniimpi seksin ansiosta. Lue kaikki hyödyt alta:

1. Pysyt terveenä: Seksin terveyshyödyt ovat varmasti monelle tuttuja, eikä turhaan. Seksi parantaa unenlaatua, rentouttaa ja ennaltaehkäisee monia sairauksia sekä stressiä. Jätä siis salitreeni huoletta väliin!

2. Pidät kipinän yllä suhteessa: Seksin ansiosta läheisyytenne pysyy yllä ja kehittyy kumppanisi kanssa. Orgasmin aikana kehittyvä hormoni, oksitosiini, lisää kiintymyksen tunnetta. Lisäksi sinun ja kumppanisi välinen tunneside vahvistuu seksin ansiosta.

3. Kaunistut: Kukapa olisi uskonut, että seksi todella kaunistaa ja saa ihon hehkumaan? Seksi kiihdyttää verenkiertoa, minkä vuoksi kasvosi todella saavat terveen hehkun ylleen. Ja aivan kuten mikä tahansa fyysinen treeni, myös seksi tasapainottaa hormonitoimintaa, joka näkyy oitis ihon kunnossa.

4. Itsetuntosi kohoaa: Kun harrastat seksiä kumppanisi kanssa, olosi on varmasti erityinen ja haluttu. Nuo tunteet heijastuvat myös arkeesi, joten jos kaipaat pientä kohotusta itsetuntoosi, tiedät mitä tehdä!

5. Kuukautiskivut helpottavat: Seksin aikana kohtusi supistelee, minkä ansiosta kuukautisten aikana veri poistuu nopeammin kehosta. Seksi saattaa siis lyhentää vuotoasi - mikä tarkoittaa vähemmän kramppeja ja kipuja!

6. Voit purkaa paineita: Seksin aikana kehoon vapautuu endorfiinia, joka lisää mielihyvän ja onnen tunnetta. Samalla se myös rentouttaa kehoasi ja vapauttaa kireyden tunteesta.

7. Orgasmit tekevät älykkäämmäksi: Orgasmit lisäävät aivojen verenkiertoa ja tuovat siten enemmän ravintoaineita ja happea aivojesi jokaiselle osa-alueelle. Seurauksena on tietenkin tehokkaampi aivotoiminta, joten seuraavaan tärkeään työpäivään saatat haluta valmistautua hieman eri tavalla kuin aiemmin!


Lue myös: Vaivaannuttavaa! 11 naista paljastaa, mitä tyhmää mies on sanonut seksin  jälkeen

Lähde: Pop Sugar

Kilpailut

Uusimmat