Oletko järjestämässä polttareita? 4 asiaa, jotka kannattaa ottaa huomioon

30.06.2015 10:15 - Henna Koste

Järjestelyt sujuvat vaivattomammin, kun vastuu jaetaan tasan osallistujien kesken.

Kesä on polttareiden kulta-aikaa. Jos ystäväsi on astelemassa alttarille lähikuukausina, hän luultavasti ilahtuu myös hänen kunniakseen järjestetyistä juhlista. Olivatpa kekkerit tulevalle morsiamelle yllätys tai etukäteen sovittu tapahtuma, huomioi seuraavat asiat niitä järjestäessäsi. 

Ole ajoissa liikkeellä

Lyö päivä ajoissa lukkoon, jotta mahdollisimman moni osaa varautua tulemiseen. Ihanteellisinta olisi, jos polttaripäivä sovittaisiin jo kaksi kuukautta etukäteen. Jos valtaosa kutsutuista asuu toisella paikkakunnalla, kannattaa polttarit ajoittaa mahdollisimman lähelle hääpäivää.

Jaa vastuuta

Laadi budjetti hyvissä ajoin ja keskustele osallistujien kanssa sen jakamisesta. Älä myöskään yritä tehdä kaikkea itse. Tehtävien jakaminen hälventää stressiä ja yhdessä tekeminen on myös hauskempaa. Kun jokaisella on oma vastuualueensa, kuten ruoka, sisustus tai ohjelmanumero, pysyy tilanne hallussa.

Yllätä morsian

Jos polttarit ovat tulevalle morsiamelle yllätys, täytyy jonkun myös hakea sankari juhlapaikalle. Kaikkien ei tarvitse olla mukana, vaan osa voi jäädä viimeistelemään juhlapaikkaa. Yllätetty arvostaa varmasti kaikkien panosta tasaveroisesti.

Varaudu sotkuun

Jos juhlitte julkisella paikalla tai vaikka ravintolassa, varaa mukaan muovipussi ja sakset lahjapakettien avaamista varten. 


Häälahjan hankkiminen voi osoittautua haastavaksi tehtäväksi. Jos et halua muistaa morsiusparia kahisevalla, lue toimivat häälahjavinkit täältä.

Lähde: Domino

Kilpailut

Uusimmat