Oletko liian riippuvainen kumppanistasi? Paljastavat merkit kertovat

26.11.2014 23:15 - Susanna Karttunen

Liika kiinni oleminen kullassa ei tee hyvää suhteelle.

On olemassa muutamia selviä merkkejä, jotka paljastavat sinun olevan liian riippuvainen kullastasi. Amerikanki-sivusto kokosi niistä muutaman.

1. Keskityt häneen liikaa

On ymmärrettävää, että puhut kullastasi ystävillesi. Jos kuitenkin huomaat selittäväsi heille pienetkin ja ei niin kiinnostavat yksityiskohdat kumppanisi tekemisistä, saatat olla liian riippuvainen hänestä.

2. Tunnet itsesi masentuneeksi ilman häntä

Elämässäsi pitäisi olla kultasi lisäksi muitakin asioita, jotka voivat tuoda sinulle iloa.

3. Odotat hänen ottavan sinuun jatkuvasti yhteyttä

Kun olemme läheisiä jonkun henkilön kanssa, odotamme yleensä kuulevamme heistä päivittäin. Et voi kuitenkaan odottaa, että he vastaisivat viestiisi aina viiden minuutin sisällä. Teillä molemmilla on myös omat elämänne.

4. Et selviä päivääkään ilman häntä

Niin kuin sinäkin, kultasi tarvitsee myös aikaa ystäviensä ja perheensä tapaamiseen. Jos oletat voivasi nähdä hänet joka ikinen päivä, olet luultavasti liian kiinni hänessä.

5. Etenet liian nopeasti

Ei ole hyvä merkki, jos olet jo suunnittelemassa häitänne, kun olette seurustelleet vasta pari päivää tai viikkoa.

6. Olet liian mustasukkainen

On ymmärrettävää, jos olet vähän kateellinen kultasi viettäessä paljon aikaa hyvännäköisen työkaverin kanssa. Mikäli sen sijaan huomaat olevasi mustasukkainen siitä, että hän käy kylässä vanhempiensa luona tai hengailee kavereidensa kanssa, on jokin luultavasti vialla.

Parisuhdetta voi vahingoittaa moni muukin tapa kuin liika riippuvaisuus kullasta. Vältä ne lukemalla lista aiemmasta artikkelistamme.

Lähde: Amerikanki

Kilpailut

Uusimmat