Sinkut paljastavat ajatuksensa seksistä naimisissa olevien kanssa: "Tulokset skandaalimaisia"

24.11.2014 20:49 - Senni Loikala

Sormus vasemmassa nimettömässä ei aina todellakaan tarkoita, että henkilö saisi sinkuilta pakit.

Tuore UKMedix.com-yrityksen tekemä tutkimus tarjoaa karua tietoa ihmisten suhtautumisesta pettämiseen. Neljännes kyselyyn vastanneista sinkuista oli nimittäin päätynyt sänkyyn naimisissa olevan henkilön kanssa.

Yli puolet tapauksista olivat yhden yön juttuja, kun taas 27 prosentilla kyseessä oli pidempiaikainen seksisuhde varattuun ihmiseen.

Luulisi, että positiivista olisi edes se, ettei lähes 75 prosenttia vastanneista ollut päätynyt jakamaan sänkyä naimisissa olevien kanssa. Mutta valitettavasti heistä 35 prosenttia myönsi, että harkitsisi sitä tilanteen osuessa kohdalle. Toisen suhdestatus ei siis automaattisesti vaikuttaisi pakkien antamiseen.

Kun naimisissa olevien kanssa sängyssä olleilta kysyttiin, tunsivatko syyllisyyttä tai huolta petikumppaninsa aviomiehestä tai -vaimosta, yli 60 prosenttia kielsi tuntevansa.

- Nämä tulokset ovat todellakin skandaalimaisia ja eivätkä yhtään, mitä odotimme saavamme tietää, kommentoi Sarad Bailey tutkimuksen tehneestä yrityksestä.

Tutkimukseen osallistui lähes 2400 yli 18-vuotiasta, seksuaalisesti aktiivista sinkkua.

Kun oma kumppani jää kiinni pettämisestä, joutuu petetty käymään läpi melkoisen tunteiden kirjon. Pääset lukemaan yleisistä ajatuksista täältä.

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat