Syyt, miksi jokaisella kannattaa olla ulkomaalaisia ystäviä

25.04.2015 20:15 - Noora Suomalainen

Kansainvälisyys on rikkaus ja ulkomaalaiset ystävät tuovat elämään paljon uusia ja mielenkiintoisia asioita.

Kansainvälisten ystävien avulla voi päästä eroon muun muassa erilaisista ennakkoluuloista. He tuovat elämään värikkyyttä ja avoimuutta. Ulkomaalainen kaveri saa kiinnostumaan matkustelusta ja muiden maiden kansalaisista. Näiden asioiden lisäksi he parantavat elämää myös muilla tavoin.

Elite Daily kokosi yhteen ne asiat, joita kansainväliset ystävät parantavat elämässäsi:

1. Päästät irti älyttömistä peloista.

Monilla ihmisillä on vielä ennakkoluuloja ulkomaalaisia kohtaan, mutta kansainvälisen kaverin avulla kammoista ja stereotypioista pääsee helpommin eroon.

2. Kasvat yksilönä.

Matkusteleminen ja ulkomaalaisten ihmisten tapaaminen kasvattaa paljon ihmisenä. Uusien näkökulmien saaminen elämään saa myös omat ajatukset muuttumaan.

3. Huomaat haluavasi matkustella enemmän ja oppia tuntemaan itseäsi paremmin.

Mahtavien tarinoiden jälkeen halu matkustaa on entistä suurempi.

4. Huomaat, että historia on täynnä vääryyttä.

Erilaisissa konfliktitilanteissa on aina vähintään kaksi näkökulmaa. Kun oppii tuntemaan ulkomaalaisen ihmisen, tulee helpommin ymmärtäneeksi, että historian kirjat ovat täynnä tapahtumia, joiden ei olisi koskaan pitänyt tapahtua. Jos keskustelette vieraista kulttuureista ja niihin liittyvistä historiallisista tapahtumista, ymmärrät asioita taatusti aiempaa syvällisemmin.

5. Kehityt viisaammaksi ja tavoittelet uusia kokemuksia ja uutta tietoa.

Eri maissa on erilaisia tapoja, jotka tulevat tutuksi, kun tutustaa erimaalaisiin ihmisiin. Tiedonjano ulkomaita ja ulkomaalaisia kohtaan ei sammu koskaan, kun se on jo kerran alkanut.

Lue myös: 6 erilaista ystävää, jotka jokainen nainen tarvitsee lähelleen

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat