Tulkitse miestä: 32 merkkiä, jotka kielivät pettämisestä

02.09.2014 14:24 - Heli Thoren

Pienet arkiset merkit voivat olla merkki uskottomuudesta.

1. Kumppani ottaa yht'äkkiä sinun tarpeesi erityisen hyvin huomioon. Tämä voi kieliä huonosta omastatunnosta. Huomioiminen sinua kohtaan vähenee pikku hiljaa siinä kohtaa, jos syrjähypystä on kehkeytynyt suhde.

2. Saat kumppaniltasi epätavallisen paljon lahjoja, kukkia ja yllätyksiä. Jos miehesi ei ole aikaisemmin ollut lahjojen ostaja, voivat paketit kieliä samaisesta huonosta omastatunnosta.

3. Kumppanisi käytös herättää mielessäsi epäilyksiä. Hän käyttäytyy jollakin tavalla kummallisesti. Luota vaistoihisi ja tarkkaile miehesi puuhia.

4. Miehesi haastaa kanssasi erityisen paljon riitaa. Riitely antaa kumppanillesi hyvän syyn syöksyä suutuksissa luotasi toisen naisen syliin.

5. Kumppanisi ryhtyy puhumaan erosta enemmän. Hän saattaa kysyä sinulta, mitä tekisit, jos eroaisitte ja tiedustelee, olisitteko vielä ystäviä erottuanne.

6. Kumppanisi mielialat vaihtelevat tavallista enemmän. Hän saattaa olla aamulla todella hyvällä tuulella, mutta vaikuttaa alakuloiselta, kun olette illalla yhdessä.

7. Kultasi ei enää puhu sinulle tunteistaan ja asioistaan. Asutte saman katon alla, mutta et tiedä hänen asioistaan ja tunteistaan oikein mitään.

8. Kumppanisi musiikkimaku muuttuu yht'äkkiä. Hän saattoi aikaisemmin kuunnella rokkia, mutta siirtyykin poppiin. Tämä voi johtua siitä, että salasuhteen toisen osapuolen musiikkimaku vaikuttaa myös hänen makuunsa.

9. Itsetunto-ongelmat johtavat herkemmin sivusuhteeseen. Jos mies ei koe itseään hyväksi, muiden naisten huomio voi tuntua jopa liian hyvältä. Huonosta itsetunnosta kärsivät sortuvat helpommin pettämään pönkittääkseen omaa egoaan - tämä ei tietenkään tarkoita, että kaikki huonosta itsetunnosta kärsivät tekisivät niin.

10. Kumppanisi toistuvasti kritisoi tiettyä ihmistä tai tiettyä ihmistyyppiä. Tämä voi viitata siihen, että hän on kiinnostunut tällaisesta ihmisestä, ja se herättää hänessä ristiriitaisia tunteita.

11. Kultasi kritisoi sellaisia piirteitä sinussa, joista hän joskus piti tai joihin hän sinussa rakastui.

12. Miehesi on herkästi puolustuskannalla hyvin arkisistakin asioista, joita hänelle sanot.

13. Kumppanisi ei enää kiinnitä sinuun, lapsiin tai kotielämään huomiota samalla tavoin kuin ennen.

14. Tutkimusten mukaan uskottomuus näkyy ovi-sydroomana. Pettävä kumppani kokee tarvetta sulkea ovia takanaan, vaikka hän aikaisemmin on pitänyt niitä huoletta auki. Tämä voi johtaa juurensa siitä, että hän kokee tarvetta ottaa sinuun etäisyyttä.

15. Kumppanisi ei enää kehu ulkonäköäsi.

16. Kumppanisi ei enää sano rakastavansa sinua.

17. Kultasi on vaikea suhtautua mukaviin asioihin, mitä teet hänen vuokseen. Hän ajattelee, että sinä olet se, joka tekee hänelle kurjan olon ja ihanat tekosi tuottavat ristiriitaa hänen mielessään.

18. Kultasi syyttää sinua pettämisestä täysin perusteetta.

19. Miehesi viettää mieluummin aikaa ystäviensä kuin sinun kanssasi.

20. Kumppaniasi ei kiinnosta millään tavalla suhteenne tulevaisuus.

21. Hän ei enää osoita hellyyttä suhteessanne.

22. Hän katsoo mieluummin televisiota, lukee kirjaa... kuin juttelee tai rakastelee kanssasi.

23. Miehesi puhuu jatkuvasti ongelmista, joita vastakkaista sukupuolta edustavat naapurit, työkaverit tai kahvilan työntekijät kohtaavat.

24. Hän alkaa käyttää uudenlaisia ilmaisuja asioista tai kertoo aivan kummallisia vitsejä, jollaisia hän ei ole koskaan aikaisemmin kertonut.

25. Hän kiinnittää yhä vähemmän huomiota lapsiinne. Myös lapset saattavat vaistota tämän ja voida huonosti.

26. Miehesi on henkisesti etäinen. Kun yrität ottaa asian puheeksi, hän ei halua puhua aiheesta ja väittää, ettei häntä mikään vaivaa.

27. Hän menettää kiinnostuksen seksiin kanssasi tai on poissaoleva, kun rakastelette.

28. Miehesi puhuu unissaan ja mainitsee jonkin naisen nimen enemmän kuin kerran.

29. Herätessään miehesi vaikuttaa hämmentyneeltä. Hän ei kenties ole aivan varma, mistä sängystä hän tällä kertaa herää.

30. Miehesi käytös on muuttunut radikaalisti. Myös lähipiirinne on ottanut asian puheeksi.

31. Kultasi on heti puolustuskannalla, kun kommentoit jotain hyvin pientäkin asiaa hänen arjessaan, joka saattaisi viitata siihen, että tarkkailet häntä.

32. Hän alkaa urheilla, ostaa vaatteita ja laihtuu.


Lähde: Today.com

Kilpailut

Uusimmat