Uskallatko tehdä aloitteen? Selätä pelkosi ja yllätyt iloisesti

29.04.2015 21:45 - Tiina Svensk

Joskus aloitteen tekeminen voi jännittää ja tuntua vaikealta. Se kuitenkin kannattaa.

Treffeille pyytäminen voi jännittää. Vastuun siirtäminen toiselle osapuolelle on liiankin helppoa, varsinkin kun usein ajatellaan, että aloitteen tekeminen kuuluu miehelle. Olipa kiinnostuksen kohteesi sitten kumpaa sukupuolta tahansa, aloitteen tekemisessä ohjat kannattaa ottaa omiin käsiinsä.

On aika muuttaa normeja

Deittailukulttuuri on muuttunut vuosien aikana huomattavasti, ja samalla naisten asema yhteiskunnassa on muuttunut: On aivan normaalia tavoitella haluamaansa työpaikkaa, pukeutua kuinka haluaa ja käydä treffeillä vaikka ei etsisikään tosirakkauttaan juuri sillä hetkellä.

Sen vuoksi ei kannata miettiä, kumman kannattaa tehdä aloite. Naiset voivat tehdä, mitä ikinä haluavat, ja se on täysin normaalia.

Mikä on pahinta, mitä voisi tapahtua?

Mikä olisi pahinta, mitä voisi tapahtua kysyessäsi mielenkiintoista tyyppiä ulos? Tietenkin se, että hän vastaisi kieltävästi. Kuinka pahalta kieltävä vastaus todella tuntuu?

Jos sinut torjutaan, kannattaa vain muistaa, ettei sinussa ole mitään vikaa. Hän vain haluaa sillä hetkellä jotain erilaista.

Miehet haluavat sinun tekevän niin

Kuka nyt ei haluaisi treffikutsua? Sitä paitsi, miehetkin ovat vain ihmisiä - ja hekin ovat varmasti hermostuneita aloitteen tekemisestä, aivan kuten sinäkin.

Ajattele, kuinka otettu olet yllättävästä treffipyynnöstä. Etkö sinäkin haluaisi saada hyvän mielen ihastuksellesi tai kiinnostavalle tyypille, johon olet törmännyt aina kuntosalillasi?

Entä jos hän on liian ujo tehdäkseen aloitteen?

Samalla tavalla kuten sinäkin, saattaa ihastuksesi ujostella ja jännittää. Me kaikki olemme ihmisiä, ja saattaa olla, ettei mies hermostukseltaan ikinä rohkene tehdä aloitetta.

Jos tunnet siis olevasi teistä kahdesta se menevämpi osapuoli, helpota hänen taakkaansa ja kysy häntä ulos. Todennäköisesti saat myöntävän vastauksen mieheltä, joka on helpottunut ja kiitollinen siitä, että rohkenit tehdä aloitteen.

Tunnet itsesi itsevarmemmaksi

Kuulostaa kliseiseltä, mutta ohjien ottaminen omiin käsiin on voimaanuttavinta, mitä nainen voi treffimaailmassa tehdä. Olemme tehneet niin jo kotonamme, työpaikallamme ja arjessamme, joten miksi emme tekisi niin myös ihmissuhteissamme? Itsevarmuus todella on seksikästä, ja saa sinutkin tuntemaan olosi viehättävämmäksi.

Lopetat ylianalysoinnin ja saat vastauksia

Miksi tuhlaat arvokasta aikaasi erilaisten merkkien ja signaalien tulkintaan, kun voit yksinkertaisesti kysyä yhden kysymyksen, jolla saat vastauksen?

Kun rohkenet kysyä häntä ulos, vapaudut tekstiviestien ja keskusteluiden ylianalysoinnilta. Riippuen vastauksesta saat asioita todella tapahtumaan tai pääset liikkumaan eteenpäin jossittelun sijasta.

Ainakin saat harjoitusta!

Ei kannata odottaa koko elämäänsä, että joku muu toimii niin kuin sinä haluaisit. Silloin moni asia jää todennäköisesti tapahtumatta, mutta vastuun ottaminen ja toimiminen vaatii kuitenkin harjoitusta.

Joten, jos treffit olivatkin täysi katastrofi tai mielenkiinnon kohteellasi olikin jo tyttöystävä, seuraavalla kerralla aloitteen tekeminen on jo paljon helpompaa.

Lue myös: Unohda leffa ja illallinen – 10 hauskaa ja erilaista ideaa ensitreffeille

Lähde: Elitedaily

Kilpailut

Uusimmat