Cameron Diazin personal trainer jakaa 7 salaista vinkkiään: Näillä saat unelmiesi kropan

22.09.2014 14:02 - Heli Thoren

Tähtien treenaaja Teddy Bass paljastaa, kuinka monta lenkkiä viikossa kannattaa juosta. Ja mitkä liikkeet kannattaa ottaa mukaan omaan treeniohjelmaan.

Kukapa ei haluaisi yhtä upeaa kroppaa kuin Hollywood-tähdellä. Nyt kuuluisuuksien treenaajana tunnettu Teddy Bass paljastaa, millä keinoin Cameron Diaz on onnistunut hankkimaan upeat muotonsa:

1. Pumppaa rautaa

Bass kannustaa unohtamaan pienet painot ja pitkät toistot. Hänen mukaansa tuloksia syntyy, kun painot ovat sellaiset, että niillä juuri ja juuri jaksaa halutut toistot. Bass kehottaakin laskemaan toistoja ja nostamaan painoja.

2. Katse käsivarsiin

Käsivarsien kunnosta voi helposti päätellä naisen iän. Bass kannustaakin kehittämään niiden lihaksia ahkerasti. Bassin mukaan käsivarsia treenaavia liikkeitä kannattaa tehdä mahdollisimman monipuolisesti. Vaihdella liikkeitä ja toisinaan nostaa painoja selkeästi. Jos olet tottunut tekemään tietyillä painoilla 20 toistoa, nosta painoja reilusti ja tee vain 10.

3. Takapuoli tuleen

Bass on tunnettu takapuoleen keskittyvästä Rock Bottom Body -ohjelmastaan, ja mies todella tietää, miten takamusta treenataan. Hänen mukaan moni tekee virheen siinä, ettei uskalla treenata takamusta niin, että se tuntuu olevan tulessa.

Bass kehottaa käymään nelinkontin ja nostamaan jalkaa taaksepäin niin kauan, että pakaralihaksessa tuntuu voimakkaasti polttoa. Bass kehottaa saamaan saman tunteen aikaan takapuolta treenatessa. Silloin syntyy tuloksia.

4. Teholiikkeet käyttöön

Jotta saat treenistä mahdollisimman tehokkaasti lyhyessä ajassa tehot irti, Bass kehottaa tekemään muutamia teholiikkeitä, jotka vaikuttavat koko kehoon. Yksi teholiike: Mene kyykkyyn ja hyppää kohti kattoa, kädet ylöspäin nostettuina. Toista useita kymmeniä kertoja. Toinen teholiike: Mene punnerrusasentoon ja hyppää jalkoinesi eteenpäin ja taas taakse. Toista kymmeniä kertoja.

Kun teet tehokkaita liikkeitä, saat samassa ajassa enemmän aikaiseksi.

5. Soutulaite kunniaan

Soutulaitteella soutelu on todellinen itsetunnon kohottaja, koska Bassin mukaan laitteen suosijilla on hyvä ryhti. Kun teet liikkeitä, jotka edesauttavat hyvää ryhtiä, saat ruotoon lisää mittaa ja arvokkaamman olemuksen - poltettuja kaloreita unohtamatta.

6. Älä unohda aerobista treeniä

Vaikka Bass kannustaakin nostamaan rautaa, hänen mukaansa aerobista treeniä ei tule missään nimessä unohtaa. Bassin mukaan 4 - 5 kertaa viikossa tulisi liikkua 20 - 45 minuutin ajan esimerkiksi juoksulenkillä, jos haluaa pudottaa painoa. Jos haluaa pysyä hyvässä kunnossa, 2 - 3 kertaa riittää. Lenkkien lisäksi voimatreeni on paikallaan.

7. Keskity treeniin

Bassin mukaan treenin teho pienenee merkittävästi, jos näppäilemme samalla puhelinta tai luemme lehteä. Bass suosittelee keskittymään vain ja ainoastaan treeniin ja antaa sille kaikkensa. Silloin saamme tuloksia aikaiseksi ja samalla annamme itsellemme hetken, jolloin teemme rauhassa vain yhtä asiaa.


Muutamilla nikseillä saat aineenvaihduntasi toimimaan tehokkaammin. Lue arkiset niksit täältä.

Lähde: Womens Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat