Elämässä menestyminen on asenteesta kiinni - 5 vinkkiä, joilla saat urasi nousuun

20.11.2014 14:15 - Reetta Haverinen

Menestyksekäs ura ei edellytä tohtorin tutkintoa tai varakkaita vanhempia. Jokainen voi pärjätä elämässään, kunhan vain asenne on kunnossa.

Menestyvät ihmiset eivät ole syntyneet kultalusikka suussa. Heidän asenteensa työtä, elämää ja muita ihmisiä kohtaan on vaikuttanut siihen, että heidän uransa on lähtenyt huimaan nousuun.

Mikä sitten on näiden menestyjien salaisuus? Lue vinkit ja aloita asennemuutos jo tänään!

Älä aloita päivääsi ilman suunnitelmia

Menestyvät ihmiset tietävät, että ajanhallinta on kaiken A ja O. He suunnittelevat aikataulunsa hyvin. Siten yksikään tärkeä tehtävä tai tapaaminen ei jää heiltä hoitamatta.

Älä kerää ympärillesi negatiivisia ihmisiä

Negatiivinen ilmapiiri vaikuttaa omaan mielialaan ja jaksamiseen. Mitä enemmän liikut synkkämielisten ihmisten seurassa, sitä alttiimpi olet myös negatiivisille ajatuksille. Kerää sen sijaan ympärillesi inspiroivia ja positiivisia persoonia, joiden energia tarttuu myös sinuun.

Älä anna muiden mielipiteiden vaikuttaa itseluottamukseesi

Muiden mielipiteet ja arvostelevat kommentit eivät saa menestyjiä pois tolaltaan. He tietävät oman arvonsa, eivätkä anna negatiivisten kommenttien lannistaa heidän itseluottamustaan.

Älä kadehdi muita

Toisten ihmisten kadehtiminen ei edistä kenenkään uraa. Menestyjät eivät näe muita ihmisiä vihollisinaan, vaan sen sijaan muiden nousujohteinen urakehitys inspiroi ja motivoi heitä entistä ahkerampaan työntekoon.

Muista rentoutua

Työssään menestyvät ihmiset pitävät huolta omasta jaksamisestaan ja hyvinvoinnistaan. He tietävät, että elämästä tulee myös nauttia. Hyvät unet, rakkaat harrastukset ja läheisten kanssa vietetty aika vaikuttavat yllättävän paljon myös työssä jaksamiseen.

Lue loput vinkit täältä.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat