Estä bikinirajan karvoja kasvamasta sisäänpäin - lue asiantuntijan ratkaisu

26.05.2015 18:45 - Senni Loikala

Monet ovat vetäneet pinseteillä sisäänpäin kasvaneita karvoja intiimialueelta. Niiden määrän voi kuitenkin minimoida asiantuntijan neuvojen avulla.

Sisäänpäin kasvaneet intiimialueen karvat aiheuttavat päänvaivaa. Newyorkilaisen karvojen poistamisen asiantuntija Taylor Gordyn mukaan ne kannattaa poistattaa ammattilaisella. Mikäli väärään suuntaan kasvanut karva on kuitenkin aivan ihon pinnalla, voi sen poistaa puhtailla ja teräväkärkisillä pinseteillä.

Gordy ohjeistaa myös, miten voit minimoida sisäänpäin kasvaneiden karvojen määrän.

1) Jätä höylällä sheivaaminen historiaan. Terä nimittäin katkaisee usein karvat niin, että karva kihartuu hieman ihon pinnan alapuolelta. Tällöin se alkaa kasvaa sisäänpäin.

Höyläämisen sijaan intiimialueen karvoitus kannattaa poistaa vahaamalla. Kun teet toimenpiteen 4-6 viikon välein, niin riski saada sisäänpäin kasvaneita karvoja vähenee. Bikinialueen karvat muuttuvat säännöllisellä vahauksella ohuemmiksi. Lopputulos on myös siistimpi ja pehmeämpi kuin höylällä.

2) Mikäli tahdot vielä vahausta tehokkaammin ennaltaehkäistä sisäänpäin kasvaneiden karvojen ilmaantumista, niin hakeudu kauneusklinikalle laserilla tehtävään karvojenpoistoon. Tällöin tulokset ovat erittäin pitkäkestoisia. Pääset lukemaan lisää laserhoidosta täältä.

Listasimme aiemmin yleisimmät sheivausmokat. Tarkasta täältä, koskeeko niistä jokin sinua tietämättäsi. 

Lähde: Yahoo!

Kilpailut

Uusimmat