Nainen: Urheilun aikana voi saada orgasmin - katso kiihottavat liikkeet ja lajit

01.08.2014 13:10 - Laura Sulkava

Tietyt liikkeet stimuloivat kehoa siten, että on mahdollista saada jopa orgasmi. Joku treenaa salilla jalkoja, toinen käsitä, joten miksi ei tekisi myös hekumajumppaa?

Luonnollisesti, orgasmin saaminen on henkilökohtaista ja onnistuu toisilta helpommin kuin taas muilta Urheilussa on kuitenkin tiettyjä liikkeitä ja lajeja, jotka kiihottavat enemmän kuin muut ja ne voivat huipentua joillain henkilöillä jopa orgasmiin.

Alta löytyy tehokkaita urheilulajeja ja liikkeitä, jotka stimuloivat treenatessa myös alakertaa.

Kiipeily

Kiipeily on koko kehoa rasittavaa liikuntaa, jolla voi olla yllättävän kiihottava vaikutus naisen kehoon. Supistamalla lantionpohjanlihaksia, niitä lihaksia, joita käytät pidättäessäsi pissaa, ja kiipeämällä ylös kohti tavoitettasi saatat savuttaa matkalla myös toisen huipun.

Pyöräily

Pyöräily rasittaa takapuolen-, reisien- ja riippuen asennosta, myös käsien-, selän-, ja rinnan lihaksia. Sisä- tai ulkoharrastuksesta tulee entistä hauskempaa, kun siihen lisää pienen kiihkon. 

Tehosta liikkeen orgasmiherkkyyttä kääntämällä hieman lantiota enemmän eteen- ja ylöspäin kuin normaalissa polkemisasennossa. 

Vatsalihasliikkeet istumaannousulla

Liike vahvistaa lantionpohjanlihaksia samalla, kun se antaa vatsalihaksille kyytiä. Hyvin tehty liike ja oikea nopeus ovat tärkeässä roolissa sekä kuntosalilla että makuuhuoneessa saaduissa orgasmeissa.

Jos et tiedä, kuinka liike tehdään, alta löytyvällä videolla esitettynä hallittu istumaannousu. Kiinnitä huomiota alkuasentoon sekä ylös- ja alasmenovaiheeseen.

Kapteenin tuoli jalkoja nostaen

Kapteenin tuoli -laite löytyy lähes jokaiselta salilta. Sen teho on orgasmimielessä samankaltainen kuin edellisen. Urheilumielessä se rasittaa vatsalihasten lisäksi reisiä, hauiksia ja selkää.

Liikkeessä vaaditaan hyvää kehonhallintaa. Keskity pitämään hyvä ryhti ja nostamaan jalkoja hallitusti. Katso alta video liikkeestä.

Maastaveto käsipainoilla 

Liike rasittaa reisiä, alaselkää ja vatsalihaksia. Keskity pitämään vatsalihakset tukevasti tiukkana, jolloin parannat mahdollisuutta saavuttaa hekuman hetken.

Esimerkkiliikkeen maastavedosta näet alta. Keskity pitämään katse eteenpäin, selkä suorana ja jalat hieman koukussa. Käsipainot lipuvat alas ja ylös läheltä reisiä.

Jos kaipaat motivaatiota treenaamiseen, katso kauniita alastonkuvia urheilijoiden vartaloista. Orgasmin ollessa kiven alla, katso vinkkejä tästä

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat