Seksihalut kateissa? Nostata libidoasi luonnollisin keinoin

13.04.2014 12:15 - Katariina Näreaho

Ennen kuin turvaudut lääkkeisiin, kokeile nostattaa libidoasi näillä helpoilla ja täysin luonnollisilla keinoilla.

Toisilla ihmisillä libido on luonnostaan alhainen, toiset ovat valmiita seksiseikkailuihin missä ja milloin tahansa. Joskus kuitenkin seksihalut saattavat kadota lähes kokonaankin ja tällöin apua voi hakea näistä luonnon omista lääkkeistä.

Syö oikein

Tietyillä ruoka-aineilla on seksuaaliviettiä parantava vaikutus. Näitä ovat esimerkiksi osterit, lakritsi ja hunaja!

Amerikkalaisen tutkimuksen mukaan lakritsin tuoksu parantaa naisten seksihaluja, jopa enemmän kuin miesten partavesi. Varsinaista syytä tälle tutkijat eivät osaa sanoa, mutta kokeeseen osallistuneiden naisten halut paranivat keskimäärin 13 prosenttia.

Hunaja puolestaan sisältää paljon B-vitamiineja, joka lisää testosteronituotantoa, sekä booria, joka taas parantaa elimistön kykyä käyttää estrogeeniä kiihottumiseen.

Kasviksia ja hedelmiä on hyvä syödä riittävästi ja joka päivä. Ne ovat terveellisiä ja sisältävät paljon vitamiineja ja antioksidantteja, jotka parantavat verenkiertoa kehossa ja intiimialueella.

Viinillä on myös todistetusti vaikutus seksihaluihin. Älä kuitenkaan tyhjennä koko pulloa vaan nauti lasi tai kaksi. Se myös vähentää stressiä ja saa olon rennoksi.

Liiku

Liikunnan tärkeyttä ei voi sivuuttaa tässäkään asiassa. Mikä tahansa liikunta saa veren kiertämään kehossa ja intiimialueilla. Liikunta myös parantaa mielialaa ja hepottaa stressiä sekä lisää kehon testosteronituotantoa. Lisäksi miehen hien sisältämät feromononit ovat tutkitusti naisten mieleen ja saavat naiset rentoutumaan.

Lopeta tupakointi

Paranna paha tapasi ja jätä tupruttelu kokonaan. Useat tutkimukset ovat todistaneet sen, että tupakoinnista on vain ja ainoastaan haittaa terveydelle, seksihaluille ja hedelmällisyydelle.

Lisää libidoa kohottavia kikkoja löydät täältä.

Lähde: Knoworthy

Kilpailut

Uusimmat