Unohda dieetit! Liikuntabloggari paljastaa syömisen kolme kultaista sääntöä

17.10.2014 15:48 - Susanna Karttunen

Suosittua treeniblogia pitävä suomalainen Stefanie Hagelstam ei usko tiukkoihin dieetteihin. Elämässä täytyy saada myös nautiskella.

Voice haastatteli treeniblogia pitävää Stefanie "Steffi" Hagelstamia I love me -messuilla. Blogissaan helsinkiläinen liikunta-alan opiskelija jakaa treeni- ja ruokailuvinkkejä terveelliseen elämään. Nainen paljasti muutaman hyvän salaisuuden Voicellekin.

CrossFit-ohjaajana Steffi osaa kertoa paljon kyseisestä suositusta lajista.

- Se sopii kaikille ja monet pelkäävät turhaan lajin rajuutta ja intensiivisyyttä. Treenejä nimittäin pystyy aina soveltamaan omaan kuntoon sopivaksi, nainen sanoo.

Steffin mukaan niin sanottu rääkkitreenaaminen on nyt trendi. Hän uskoo sen johtuvan siitä, että ihmiset haluavat ylittää itsensä.

- Minulle CrossFit on paljon enemmän henkistä kuin fyysistä, se on sellainen irtiotto arjesta, nainen sanoo.

Steffi paljastaa myös salat terveelliseen ruokavalioon. Tiukoissa dieeteissä ei ole hänen mielestään järkeä. Sen sijaan terveessä kunnossa pysyy paremmin noudattamalla kolmea kultaista sääntöä.

- Ruoan laatu, ruokailun säännöllisyys ja annoskoko ovat kolme perusasiaa, joita on hyvä miettiä, hän sanoo.

Haastattelussa Steffi myös neuvoo, miten jokainen voi löytää mieleisensä liikuntamuodon ja millaisesta hemmottelusta hän pitää. Haastattelun voit katsoa kokonaisuudessaan yllä olevasta videosta.

Kilpailut

Uusimmat