Yksi lause voi muuttaa koko elämäsi

01.09.2015 19:45 - Emma Ylistalo

Katrina Love Senn oppi vastoinkäymisten kautta keskittymään itseensä. Nykyään hän haluaa joogaopettajana jakaa tärkeintä oppimaansa lausetta.

Nykyisin joogaohjaajana toimiva Katrina Love Senn on käynyt elämässään läpi muutoksen, joka opetti hänelle paljon. Vuosia hän yritti miellyttää muita ihmisiä ja unohti itsestään huolehtimisen täysin. Kun hän ei sitten yhtenä aamuna päässytkään enää ylös sängystä, oli hänen tehtävä muutos elämässään.

Tämän seurauksena Senn päätti aloittaa oman matkansa kohti toipumista. Parin vuoden aikana hän tajusi, ettei ollut kiinnittänyt tarpeeksi huomiota itseensä. Hän oppi uuden tavan katsoa elämää ja löysi yhteyden omaan kehoonsa. Senn oppi tavoittelemaan omien unelmiensa mukaista elämää.

Nyt joogaopettajana hän haluaa jakaa oppimaansa myös muille. Hän kertoo lauseen, jonka avulla voi muuttaa elämänsä hetkessä.

"Olen halukas muuttumaan"

Senn kertoo, että ensimmäinen askel matkalla kohti omaa paranemistaan on oma halukkuus muutokseen. Olemalla avoin uusille mahdollisuuksille, valat elämääsi uutta energiaa. Hän kehottaa toistamaan tätä lausetta useamman kerran päivässä. Kun kohtaat haasteita, älä ota niitä epäonnistumisina, vaan tapoina oppia, mikä ei sovi sinulle. Vastoinkäymisen kohdatessasi, muista tämä tärkeä lause: "Olen halukas muuttumaan."


Lue myös: 10 elämäntapamuutosta, jotka kannattaa tehdä viimeistään 30-vuotiaana

Lähde: Mind Body Green

Kilpailut

Uusimmat