90-luvun legendaarinen soturinainen Xena tekee paluun

21.07.2015 12:45 - Mika Parikka

Muistatko vielä 90-luvun rautaisimman naisen, joka laittoi miehet halki, poikki ja pinoon? Rautaista frisbeetä heittelevä soturinainen Xena on tekemässä paluuta.

Vuosina 1995-2001 tv-katsojia lämmittänyt Xena on tekemässä paluuta. Sarjan tähti Lucy Lawless tuli varsinkin nuorille pojille tutuksi laittaessaan pahiksia nippuun rautaisen frisbeensä avulla.

NBC ja NBC Universal etsivät parhaillaan käsikirjoittajaa sarjan modernille versiolle. Vielä ei ole varmaa onko itse Lawless sarjassa mukana, mutta lähteiden mukaan tekjiät haluavat naiselle jonkun roolin joko sarjassa, tai sen kulisseissa.

Lawless kertoi vähän aikaa sitten Comic-Conissa, että hän haluaa tuoda Xenan takaisin. 

- Sarjaan on edelleen kiinnostusta. Minua on aina hiillostettu kysymyksillä siitä, milloin Xenasta tehdään elokuva. Tyypit, olen suostutellut ihmisiä ruvelle, että se tapahtuisi, olin siinä sitten mukana tai en, Lawless intoilee.

Sarjan on määrä tulla ulos jo vuonna 2016, ja uutta Xenaa etsitään parhaillaan. Uusi Xena tulee olemaan sekoitus Lawlesia ja Nälkäpelin Katnissia. Nähtäväksi jää mikä Lawlesin rooli tulee sarjassa olemaan.

Sarja sisälsi taisteluiden lisäksi kivenkovaa dialogia, katso alta esimerkki:


Lue myös: Eurodance-tähti Leila K tekee comebackin - Electric soi jälleen!

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat