Bridesmaids-tähti julkaisi oman pluskoon-malliston - katso kuvat

30.07.2015 17:45 - Nelly Tatti

Melissa McCarthy debytoi vaatesuunnittelijana.

Näyttelijä-koomikko Melissa McCarthy kertoo Vogue-lehdelle opiskelleensa alunperin muotia ennenkuin joutui vahingossa komedia-piireihin. Nainen muutti opiskeluaikoinaan kenkäsuunnittelija Brian Atwoodin kanssa New Yorkiin muodin perässä, mutta Atwoodin järjestämänä hän esiintyikin eräänä iltana stand-up-komediaklubilla ja on jäänyt sille tielle. McCarthyn komediennelahjat tulivat tutuiksi viimeistään elokuvassa Bridesmaids, ja seuraavaksi voimme odottaa naiselta elokuvia, kuten Spy - vakoojan asussa ja naisversiota Ghostbusters-elokuvasta.

Melissa McCarthy on ollut plussakokoinen niin kauan kuin muistaa, ja nainen kertoo halunneensa tehdä itse muotia, sillä plussakokoisille naisille harvemmin löytyy mitään imartelevaa puettavaa edullisesti. Niimpä hän suunnitteli oman malliston nimeltä Melissa McCarthy Seven7, joka tulee myyntiin HSN-sivustolla 13. elokuuta.

- Halusin malliston, jossa naiset voivat yhdistellä eri osia mielensä mukaan. Niiden pitäisi myös sopia sekä arki- että juhlakäyttöön, McCarthy kertoo.

Katso kuvat pian ilmestyvästä mallistosta täältä.

Lue myös: Juoksulehden kanteen palkattiin tyrmäävä plus-malli: "Olemme ensimmäisiä maailmassa"

Lähde: Vogue

Kilpailut

Uusimmat