Elias Kaskinen paljastaa toteutumattomat haaveensa

25.04.2015 16:15 - Noora Suomalainen

Elias Kaskinen & Päivän Sankarit -bändin laulaja Elias Kaskinen kävi Voicen haastattelussa ja kertoi muun muassa unelmistaan ja biisien kirjoittamisen vaikeuksista. Yhtyeen esikoisalbumi ilmestyy kesäkuussa.

Laulaja Elias Kaskinen kirjoittaa kappaleita niin itselleen kuin muillekin artisteille. Kirjoittaminen toisille ihmisille on erilaista kuin sanojen rustaaminen itselleen, mutta molemmissa on kuitenkin omat haasteensa.

Itselleen kirjoittaminen on henkilökohtaisempaa kuin muille kirjoittaminen, ja laulajan pitää pystyä seisomaan jokaisen sanansa takana.

- Omien biisien kirjoittaminen on haastavaa, sillä vaadin itseltäni niin paljon. Kun on todella avoin ihminen, pitää välillä myös muistuttaa itselleen, missä ne rajat kulkevat. Pitää muistaa suojella itseään, että on jäljellä jotain omaa, eivätkä kaikki asiat ole julkisuudessa, Kaskinen kommentoi.

Sanoitusten kirjoittaminen muille artisteille tai esimerkiksi elokuvaan vaatii Kaskisen mukaan hyvää mielikuvitusta. Siinä joutuu hiukan roolipelaamaan ja miettimään täysin erilaisen ihmisen sielunmaisemaa. Muille kirjoittaminen haastaa kirjoittajaa siis aivan eri tavalla, kuin jos kirjoittaa itselleen.

Tulevaisuuden haaveita

Haastattelussa laulaja kertoi myös tulevaisuuden haaveistaan. Unelmia löytyy niin uran kannalta kuin henkilökohtaisestakin elämästä.

- Jos tätä työtä tekemällä ei tarvitse ruokakaupassa miettiä, että riittääköhän rahat, niin olen todella onnellinen. Se on nöyrä haaveeni. Kuulin, että Antti Tuiskusta on tehty musikaali ja se olisi todella kova juttu, jos joku tekisi meidän bändin musiikista sellaisen. Se taas voisi olla salainen haaveeni, kertoo laulaja.

Uran ulkopuolisessa elämässä Kaskinen haluaisi omistaa veneen, jotta pääsisi katselemaan kauniita maisemia myös mereltä päin.

Elias Kaskinen & Päivän Sankarit -bändin levynjulkaisukeikka on 5. päivä kesäkuuta Helsingissä Kuudennella Linjalla kello 21.00.

Lue myös: Tähtimuusikot valtaavat tänään radion: "On ihme, jos homma ei lähde lapasesta"

Kilpailut

Uusimmat