IL: Elastiselle kutsu Linnan juhliin: "Hänessä yhdistyy taiteellisuus, yrittäjyys ja hyvinvointi"

15.11.2014 09:15 - Eeva Rajala

Elastinen eli Kimmo Laiho on saanut kutsun joulukuisiin Linnan juhliin, kertoo Iltalehti.

Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle kutsutaan kaikkiaan noin 1 800 vierasta. Ensimmäiset kutsut saapuivat vieraille eilen perjantaina.

- Tämä on suuri kunnia ja totta kai saavun paikalle...Tuntuu mahtavalta saada kokea noin korkealta taholta arvostusta työstään ja taiteestaan, Elastinen kertoo Iltalehden printtiversiossa.

Mies on ehtinyt jo hehkuttaa saamaansa kutsua muun muassa Twitterissä ja Instagramissa. Elastisen saama kutsu on henkilökohtainen, mikä tarkoittaa, ettei hänellä tulla näkemään linnassa avecia. Elastisen kutsun saamiseen on todennäköisesti vaikuttanut muun muassa Vain elämää -ohjelman myötä kasvanut tunnettuus, mutta myös hyvät teot. Linnan juhlien teemana on tänä vuonna vapaaehtoistyö, ja Rähinä Recordsin tiedottajan mukaan Elastinen on kautta aikojen tehnyt jonkinlaista vapaaehtoistyötä.

- Elastisen tunnettuus on kasvanut Voice of Finlandista alkaen. Hänen positiivisuutensa ja se, että hän on puhunut hyvinvoinnin ja tasapainon puolesta vaikuttavat varmasti myös. Hänessä yhdistyy taiteellisuus, yrittäjyys ja hyvinvointi, Rähinän tiedottaja Essi Kivitie kertoo lehdelle.

- Pukeutumisesta ei ollut vielä mitään puhetta, mutta hänellä on varmasti jonkinlainen visio. Uskon, että hän noudattaa etikettiä, Kivitie kertoo.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat