IL: Putous-tähti: Tuleepahan koettua tällainenkin tunnehelvetti

25.10.2014 08:30 - Eeva Rajala

MTV3:n Putous-ohjelman uudella kaudella mukana oleva Joonas Nordman kertoo Iltalehdessä, että ohjelman tekeminen on tähän asti ollut tunteiden vuoristorataa.

- Fiilisten vaihtelua ei pysty hallitsemaan. Välillä se on jännitystä, välillä pelottaa ja ahdistaa. Mutta tuleepahan nyt koettua tällainenkin tunnehelvetti, Joonas Nordman naureskelee Iltalehden printtiversiossa.

Stand-up-koomikko Nordman oli aiemmin ohjelman käsikirjoitustiimissä, ja joutui miettimään pari yötä ennen kuin vastasi myöntävästi Putous-lavalle astumiseen.

- Ansaitsenko paikkani lavalla? Onko musta siihen? Haukkaanko liian ison palan? Sekin tuntui haastavalta, että meillä on kokonaan uusi työryhmä, jolla on isot saappaat täytettävänä. Jo ennen kauden alkua oli niin paljon spekulaatiota, että voiko näyttelijöiden vaihtaminen toimia, Nordman pohtii.

Nordmanin sketsihahmo on porilainen liitto-orava nimeltään Salme Pasi. Porissa kasvanut koomikko päätti tehdä hahmostaankin porilaisen. Hän kertoo hahmon olevan rakkaudenosoitus kaikille porilaisille, ulospäin suuntautuneille, vähän töksäytteleville mutta hyväsydämisille miehille.

- Lopulta ajatus jalostui, ja duunarimeininki sopii myös hyvin porilaisuuteen. Miehen ja oravan risteytys kuulostaa järjettömältä, mutta olen absurdin huumorin ystävä, Nordman jatkaa.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat