IS: Iholla-sarjan uuteen kauteen hurja määrä hakemuksia

04.07.2012 10:15 - Rea Tallgren

Subilla suuren suosion saavuttanut Iholla-sarja haki alkukesästä uusi kasvoja ohjelmaansa. Sarjaan haluavien määrä oli valtava, kertoo Ilta-Sanomat.

Tuotantoyhtiö Moskito Television sai hakemuksia ohjelmaan peräti 780 kappaletta. Niistä 760 rekisteröitiin vakavasti otettaviksi.

- Olen itse lukenut jokaisen hakemuksen ja voin sanoa, että niitä on todella laidasta laidaan, kertoo Moskito Televisionin Mirtta Salonen.

Ohjelmaan on hakenut mukaan myös useita julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Lähinnä tällaiset hakijat muodostuvat Salosen mukaan Big Brotherissa tai sen tyyppisissä ohjelmissa olleista ihmisistä. Salosen mukaan ketään ei oteta sarjaan mukaan pelkästään julkkisstatuksen vuoksi.

- Julkisuutta ei tietenkään katsota miinuksena, jos tyyppi on muuten hyvä. Kanava varmasti arvostaa sitä, jos joku henkilöistä olisi sellainen, josta voitaisiin kirjoittaa jo ennen sarjan alkua, Salonen kuitenkin pohtii.

Iholla-sarjassa naiset kuvaavat omaa elämäänsä ja jakavat sen yksityiskohtaisesti katsojien kanssa. Kuvassa edellisen kauden Heli Kajo.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat