IS: Putous-tähti jatkosta: Toivottavasti töitä riittää

15.11.2014 10:15 - Eeva Rajala

Putous-ohjelmassa tällä kaudella esiintyvät Niina Koponen ja Essi Hellén ovat hyviä ystäviä myös työelämän ulkopuolella, kertoo Ilta-Sanomat.

Tällä hetkellä kummatkin naiset pitävät itsensä kiireisinä Putouksen vuoksi, mutta ohjelmanteon jälkeen asiat muuttuvat. Essi Hellénillä on ensi vuodeksi katsottuna jo useampi työprojekti. Niina Koposen (kuvassa yllä) kalenteri näyttää ohjelman jälkeen tyhjältä.

- Mietin asioita eteenpäin, mutta en murehdi, mitä teen ensi vuonna. Toivottavasti töitä riittää ja saan olla alalla. Mottoni on, että aina tulee jotakin, Koponen kertoo Ilta-Sanomien printtiversiossa.

Koponen ei kuitenkaan usko heidän kilpailevan keskenään työprojekteista, eikä erilainen työtilanne vaikuta heidän ystävyyteensä.

- Näyttelijöitä roolitetaan omien piirteiden perusteella. Me olemme Essin kanssa ihan erilaisia, enkä usko, että kilpailemme samoista rooleista, Koponen jatkaa.

Hellénin Putous-sketsihahmo MC Jusu putosi viime viikolla sketsihahmokisasta. Koposen Loordi Lally on edelleen kisassa mukana. Putous tulee tänään MTV3:lta klo 19.30 alkaen.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat