IS: Toni Wirtanen puhuu rakkaudesta: Olen varmaan ollut hyvin itsekäs

23.08.2014 09:15 - Eeva Rajala

Apulanta-yhtyeen solisti Toni Wirtanen pitää isyyttä maailman luonnollisimpana asiana, kertoo Ilta-Sanomat.

Toni Wirtanen puhuu Ilta-Sanomien sunnuntailiitteessä muun muassa rakkaudesta. Nykyään hän on onnellisesti naimisissa laulaja Jannika B:n kanssa. Wirtanen kertoo seurustelleensa ensimmäisen kerran 15-vuotiaana ja sen jälkeen hän on ollut melkein aina suhteessa.

- Mutta vasta nyt, viimeisen suhteeni aikana, avioliitossa, olen tajunnut tietynlaisen toisesta ihmisestä vastuunottamisen ja huomioimisen. Olen ollut varmaan hyvin itsekäs aikaisemmissa suhteissa, Wirtanen tuumii Ilta-Sanomien printtiversiossa.

Wirtasen mukaan suhteiden loppumisista saa aikaiseksi hyvin levyn, mutta todennäköisesti hänen vanha tapansa - se, että suhde päätetään albumiin - on jäämässä pois. Mies kertoo, ettei ole ajatellut enää kirjoittaa ero-aiheesta. Aikaisempia parisuhteitaan hän summaa sanomalla, että olisi pitänyt olla parempi mies.

- Mutta on hyvä, että oppirahat on maksettu. Nyt kun lopullinen on tullut kohdalle, osaan ehkä olla parempi.

Wirtanen on valmiina myös isän rooliin. Hän pystyy helposti näkemään itsensä isänä, vaikka olisikin mahdollisesti huono isä. Isyys-ajatukseenkin voi Wirtasen mukaan tulla ajan kanssa rimakauhu.

- Ehkä olisi hyvä, jos se vain tapahtuisi. Onhan se maailman luonnollisin asia, Wirtanen pohtii.

Toni Wirtanen on yksi tulevan Vain elämää -kauden tähdistä syksyllä. Wirtanen kertoi päätöksensä lähteä ohjelmaan olleen helppo. Lue asiasta lisää täältä!

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat