Jo seitsemäs nainen väittää julkisuudessa: "Bill Cosby käytti minua seksuaalisesti hyväkseen"

21.11.2014 12:21 - Heli Thoren

Nyt samaa tarinaa kertovia naisia on jo liuta. Eilen uutisoimme, että myös julkisuudesta tuttu Janice Dickinson kertoo samaa tarinaa. Jälleen yksi nainen tuli julkisuuteen saman tarinan kanssa.

Legendaarisesta Bill Cosby Show'sta tuttu Bill Cosby on kovien syytteiden kohteena. Eilen jälleen yksi nainen liiittyi naisten joukkoon kertomaa samaa tarinaa: Bill Cosby raiskasi minut. Nainen on jo seitsemäs, joka väittää samaa.

Nainen otti yhteyttä Huffington Post - lehteen. Naisen mukaan hän joutui miehen seksuaalisen ahdistelun kohteeksi 38 vuotta sitten.

- Syy miksi tulen julkisuuteen nyt on se, että olen edelleen vihainen hänelle. Olen myös vihainen, että hän teeskentelee, ettei tehnyt näitä tekoja, nainen tilittää.

Serignese-nimellä esiintyvä nainen kertoo olleensa 19, kun raiskaus tapahtui. Naisen mukaan hän oli perheensä kanssa Las Vegasissa, kun Cosby tuli hotellin lahjatavarakaupassa hänen taakseen ja kysyi: Menetkö kanssani naimisiin?

Nainen meni miehen show'hun ja esityksen jälkeen hänet johdatettiin miehen hotellihuoneeseen. Siellä Cosby oli antanut hänelle kaksi pilleriä.

- Seuraava muistikuva on se, kun katson itseäni kylpyhuoneen peilistä, ja hän on takanani ja harrastaa seksiä kanssani. Minut raiskattiin, hän kertoo.

Myöhemmin Cosby auttoi naista taloudellisesti, kun hän oli vaikeuksissa.

Cosbyn lakimiestä ei tavoitettu kommentoimaan Huffington Postin juttua.


Eilen uutisoimme, kun tosi-tv-kaunotar kertoi tarinansa miehen raiskauksesta. Lue täällä.


Lähde: Huffington Post, Fox News

Kilpailut

Uusimmat