Julkkiksetkin rakastavat arkipukeutumisessa helppoa kokomustaa - katso galleria

05.09.2015 13:15 - Rea Tallgren

Mustan värin ei tarvitse olla tylsä vaihtoehto, vaikka se varma onkin. 

Musta on aina muodissa. Se on myös helppo ja tyylikäs väri, jota voi halutessaan piristää pienillä, värikkäillä yksityiskohdilla. Myös julkkikset suosivat ajatonta mustaa. 

Esimerkiksi huippumalli Lily Aldridge kuvattiin hänen saapuessaan Los Angelesin kansainväliselle lentokentälle supertyylikkäässä ja rohkealla kaula-aukolla varustetussa mekossa. 

Hailey Baldwin puolestaan luotti rentoon tyyliin, ja mallikaunotar olikin pukenut shoppailureissulle päälleen mustan t-paidan, pillifarkut ja lippalakin. 

Mallikaunotar Chrissy Teigen ja hänen muusikkomiehensä John Legend olivat pukeutuneet sävy sävyyn eli tyylikkääseen mustaan. 

Ciaran musta asu oli virtaviivainen ja tyylikäs. Graafinen pitkä polkka puki kaunista laulajatarta kauniisti ja viimeisteli asiallisen kokonaisuuden. 

Seurapiirikaunotar ja miljoonaperijätär Nicky Hilton oli piristänyt mustaa mekkoaan ja ballerinojaan näyttävällä, leopardiprinttilaukulla. 

Toista lastaan odottava reality-tähti Kim Kardashian tietää, että mustan asun kaveriksi riittää pelkkä näyttävä huulipuna. 

Vuoden 2012 Miss Universum Olivia Culpo oli pukeutunut asuun, joka korosti hänen huikeita sääriään. Entisestään lisää pituutta niihin toivat teräväkärkiset korkokengät.



Kerroimme aiemmin, että 46 prosenttia miehistä pitää mustaan pukeutunutta naista älykkäämpänä ja tyylikkäämpänä kuin muihin väreihin pukeutuneita. Lue lisää tästä

Kilpailut

Uusimmat